afroo. Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mając B6 na Waszym miejscu wolałbym robić grzaną przednią szybę niż wymieniać MCE/lusterko/szybę na tą z B7 żeby mieć tylko czujnik deszczu.
staniek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mi akurat na czujniku deszczu niekoniecznie by zleżało, bardziej na ori DRL z regulacją mocy świecenia. To jeszcze dodatkowe pytanie. Czy w B7 DRL odpala po kluczyku/zapłonie, czy dopiero po uruchomieniu silnika? Dzięki czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby MCE F mam aktualnie.Jak masz mce f i lusterko z b6 pod czujnik zmierzchu to będzie wszystko ładnie śmigać do tego przełącznik auto + DRL w długich na 30% i jest full opcja No właśnie tak mam, przełącznik auto + DRL (z Łodzi) w długich na 30% i według mnie świeci to sporo za mocno, a regulacji brak. Poza tym mój moduł DRL przy włączniku ustawionym na auto, gubi się czasami, i po odpaleniu świateł mijania przez czujnik zmierzchu nie zawsze wyłącza światła dzienne Może moduł trefny, ale jest lipa bo nawet się nie wie co się świeci aktualnie.
afroo. Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 To jeszcze dodatkowe pytanie. Czy w B7 DRL odpala po kluczyku/zapłonie, czy dopiero po uruchomieniu silnika? Po kluczyku.
staniek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Aaa to lipa, myślałem, że dopiero po uruchomieniu silnika. Dzięki
rafi10612 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mając B6 na Waszym miejscu wolałbym robić grzaną przednią szybę niż wymieniać MCE/lusterko/szybę na tą z B7 żeby mieć tylko czujnik deszczu. Niestety łatwiej zrobić przeróbkę na b7 niż dorwać taka podgrzewana szybe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
staniek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z reguły jest tak, że jak nie szukasz to jest, a jak już szukasz to ne ma
daro84.pl Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panowie mam pytanie. Radio concert 2 z b6/b7 podejdzie do audi TT?
Patryś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Pany muszę wymienić poduchy silnika. Kupować ori czy zamienniki? Co myślicie?
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Pany muszę wymienić poduchy silnika. Kupować ori czy zamienniki? Co myślicie? Ori tylko i wyłącznie.
grzes283 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak, jak Artur pisze, tylko oryginalne. Żadnych, nawet markowych zamienników - to się zemści już po pierwszym odpaleniu auta.
Patryś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak myślałem. Tylko gdzie dorwać w dobrej cenie bo serwis to ładnie pewnie zaśpiewa. :/
bjoern Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 ja mam zamienniki od ponad roku i nie narzekam co prawda benzyna i może przez to tak nie czuć
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak myślałem. Tylko gdzie dorwać w dobrej cenie bo serwis to ładnie pewnie zaśpiewa. :/ Licz 1K za obie w serwisie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Patryś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Właśnie wiem, dlatego muszę poszukać. Może gdzieś znajdę ori w dobrej cenie.
grzes283 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tylko serwis, nie znajdziesz nigdzie indziej. Być może masz kogoś znajomego, co ma spore zniżki, ale nawet na warsztat to cena będzie blisko 800 zł Spróbuj w Getem, oni mają ceny, jak w ASO po mega zniżkach, tylko czekasz na towar nawet 10 dni.
rafi10612 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panowie taki problem. Zgubiłem jakoś czas temu zapinke tego przewodu. Złapałem to trytko i jakiś czas był spokój. Dziś się wypial i nie trzyma . Po każdej próbie włączenia spryskiwaczy mam kałuże pod autem płynu. Posiada ktoś numer takiej zapinki albo ma taką? Lub pomysł co zrobić żeby to się trzymało? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
mlodziak22 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie czy tak powinien wyglądać bezwypadek??? Edytowane 18 Grudnia 2016 przez mlodziak22
greg2505 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Panowie taki problem. Zgubiłem jakoś czas temu zapinke tego przewodu. Złapałem to trytko i jakiś czas był spokój. Dziś się wypial i nie trzyma . Po każdej próbie włączenia spryskiwaczy mam kałuże pod autem płynu. Posiada ktoś numer takiej zapinki albo ma taką? Lub pomysł co zrobić żeby to się trzymało? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka daj węższą trytkę i zapinką do góry ,bo na foto masz ją na wcięciu,u mnie trzyma tak już ze 2 lata Panowie czy tak powinien wyglądać bezwypadek??? wpisz sobie w google komora silnika a4 b6 ,jest podobnie czyli tak to jest wyprofilowane
slimaczek89rz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Panowie, szukam fotki czarnego wnętrza z jasną skórą. Znajdzie ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi