Opublikowano 12 Września 20178 l Kiera dziś rano grzała, 13 stopni było. Ponad to przez noc pamięć mi wróciła [emoji6] kierownica grzeje jeśli wewnątrz auta jest mniej niż 15 stopni. Wcześniej wprowadziłem w błąd pisząc o 5 stopniach na zewnątrz. Ja już po wymianie modułu, kodowaniu itdWszystko dziala elegancko.Kierownica grzeje aż osiągnie temp 27*C i wtedy grzanie się wyłącza. Nie ma znaczenia temp otoczenia tylko ile pokazuje czujnik temp w kierownicy [emoji4] Tylko pojawił się u mnie drugi problem, wydaje mi się, że nie jest powiązany z modułem kierownicy choc nastąpił po zmianie modułu.Nie składają mi się lustra z pilota i nie domykaja szyby...Kodowanie modułu komfortu niby dobre...Szyby działają normalnie, a lustra składają się z panelu w drzwiach, jedynie z pilota nie.Jakieś pomysły?
Opublikowano 12 Września 20178 l Otwórz i zamknij parę razy po kolei wszystkie okna przyciskami z drzwi kierowcy i będzie działać. Ważne aby przy otwieraniu i zamykaniu do samego końca trzymać cały czas wciśnięty przycisk. Sytuacja zdarza się podczas odlaczania akumulatora
Opublikowano 12 Września 20178 l Otwórz i zamknij parę razy po kolei wszystkie okna przyciskami z drzwi kierowcy i będzie działać. Ważne aby przy otwieraniu i zamykaniu do samego końca trzymać cały czas wciśnięty przycisk. Sytuacja zdarza się podczas odlaczania akumulatoraDomykanie szyb ruszyło, lustra nadal nie chcą się złożyć po zamknięciu auta...
Opublikowano 12 Września 20178 l 36 minut temu, chudy92 napisał: lustra nadal nie chcą się złożyć po zamknięciu auta... U mnie w podobnej sytuacji pomogło wypięcie i wpięcie ponownie wtyczek w modułach składania jeśli mowa o modułach od kkama.
Opublikowano 12 Września 20178 l Miałem podobny problem pomogło na chwilkę odpięcie akumulatora następnie palce na wszystkie przyciski do szyb żeby w dół zjechały przytrzymanie Ok 10 s następnie do góry przytrzymanie Ok 10 s później złożyłem lustra pokrętłem następnie pokrętło na lewa stronę i już lustra chodziły tak jak powinno być poprostu moduły musiały się od nowa zaprogramować tak mi się wydaje [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Września 20178 l No szyby juz działają, lustra też składałem 3 razy u ruszalem regulacja lustra prawego i lewego lecz nadal nic. U mnie składały sie jak galeczka byla na środku. A modul od luster nie wiem w sumie jaki mam, cos tam jest w boczku drzwi, trzeba by Grzeska pytać co zakładał.
Opublikowano 12 Września 20178 l A pokrętło ustawiania lusterek masz ustawione w jakiej pozycji ? Odepnij na chwile aku i podepnij na nowo. Jezeli to nie pomoże to sprawdz kabelki w gumowej przelotce miedzy drzwiami, a budą. U mnie Jak bym przerwany cienki pomaranczowy kabelek to mialem tak samo.
Opublikowano 12 Września 20178 l 47 minut temu, chudy92 napisał: No szyby juz działają, lustra też składałem 3 razy u ruszalem regulacja lustra prawego i lewego lecz nadal nic. U mnie składały sie jak galeczka byla na środku. A modul od luster nie wiem w sumie jaki mam, cos tam jest w boczku drzwi, trzeba by Grzeska pytać co zakładał. Zdejmij boczek, odepnij wtyczki na chwilę i powinno chodzić. Roboty na 5min.
Opublikowano 12 Września 20178 l A pokrętło ustawiania lusterek masz ustawione w jakiej pozycji ? Odepnij na chwile aku i podepnij na nowo. Jezeli to nie pomoże to sprawdz kabelki w gumowej przelotce miedzy drzwiami, a budą. U mnie Jak bym przerwany cienki pomaranczowy kabelek to mialem tak samo. Pokretlo jest w pozycji tej neutralnej i zawsze się składały w niej. Jak ustawialem na prawe lub lewe lustro to sie nie składały.Sprawdzałem przewody w gumie drzwi i wyglądają ok. Zdejmij boczek, odepnij wtyczki na chwilę i powinno chodzić. Roboty na 5min.Wtyczke od tego dokladanego modułu wypinalem, tak samo od silniczka.Na nowo musialem zaprogramowac domykanie szyb ale lustra nadal sztywno stoją.
Opublikowano 12 Września 20178 l 17 godzin temu, dawid7737 napisał: Zaciski są w zestawie pisałem z gosciem to co na foto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No to się opłaca
Opublikowano 13 Września 20178 l Trzyma się , tylko jak by mu coś wyskoczyło to by oczu nie zdążył zamknąć
Opublikowano 13 Września 20178 l Chłopaki potrzebuję numer OEM przekaźnika świec żarowych do B7 3.0 TDI. Prawdopodobnie 9 bądź 10 PIN-owy jest - tak na marginesie
Opublikowano 15 Września 20178 l Panowie potrzebuję nowej zaślepki bixenon do a4 b6 strona lewa (od kierowcy) - 8E0941159B. Ktoś na forum handluje m.in. takimi rzeczami czy zostaje mi tylko Allegro za 62 zł + KW?
Opublikowano 15 Września 20178 l Panowie potrzebuję nowej zaślepki bixenon do a4 b6 strona lewa (od kierowcy) - 8E0941159B. Ktoś na forum handluje m.in. takimi rzeczami czy zostaje mi tylko Allegro za 62 zł + KW?Ja bralem nowke w aso cena podobna. Chociaż uszczlke masz nowa.
Opublikowano 15 Września 20178 l Ja bralem nowke w aso cena podobna. Chociaż uszczlke masz nowa.Dzieki za informacje, w takim razie po weekendzie jak zjadę do domu musze do tego usiąść i zamówić w ASO [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Września 20178 l 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Też brałem kiedyś jedną, aż się inaczej zamykają na lampach Dokładnie, ja na starym miałem nieszczelność przez dekielek właśnie.
Opublikowano 16 Września 20178 l Poza tym cena używanego jest podobna do nowego z asoWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka