Opublikowano 3 Marca 20188 l Panowie ma ktoś jakieś foty B6-tek na 19" felgach i zawieszce eibach -30? Chciałbym zobaczyć jak to będzie wyglądać bo jak wiecie wynieśli mi z garażu moje 18" łopaty więc czemu by nie wrzucić jakichś 19 teraz. Myślę o rotorach, ori rs4 ewentualnie vosseny
Opublikowano 3 Marca 20188 l 4 minuty temu, RicS3 napisał: Panowie ma ktoś jakieś foty B6-tek na 19" felgach i zawieszce eibach -30? Chciałbym zobaczyć jak to będzie wyglądać bo jak wiecie wynieśli mi z garażu moje 18" łopaty więc czemu by nie wrzucić jakichś 19 teraz. Myślę o rotorach, ori rs4 ewentualnie vosseny parę postów wyżej masz foty ,kolega ucho.77 wkleił
Opublikowano 3 Marca 20188 l parę postów wyżej masz foty ,kolega ucho.77 wkleiłWidziałem wcześniej na FB ale myślałem, że może ma ktoś któreś z wymienionych typów:)
Opublikowano 3 Marca 20188 l Podświetlenia wskazówek i tarcz licznika o numerze 8E0 920 930 T... W kanale 19 mam ustawione 3XXXX, czyli tarcze i wskazówki powinny zapalać się po zapłonie, tymczasem podświetlają sie tylko wskazówki. Kodowanie na 2XXXX powoduje podświetlenie tylko tarcz, tak jak jest w opisie, oraz kodowanie na 1XXXX - podświetlają się tylko wskazówki czyli to kodowanie też jest ok. Da sie to jakoś rozwiązać?
Opublikowano 3 Marca 20188 l Z tego co się orientuję to sterowniki z b6 nie są kompatybilne z tymi z b7, wiec chyba średnio to będzie działać. Nie sądzę nawet żeby ktokolwiek próbował to sprawdzać.Próbowałem to odpalić w jednym forumowym B6. Ciężki temat, nie miałem niestety możliwości podmiany sterownika, na dniach będę miał ponownie to auto i będę próbował. Instalacja już na aucie, kwestia podmiany sterownika i sprawdzenia czy ruszy. Fotele z zapiskami B7, auto to B6 my03. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Marca 20188 l Panowie są jakieś ledy na pozycje do bi xenony H6W ? Miałem kopnie z osram pozycje wpadały tak w niebieski kolor ale po pół roku padły [emoji17] a nie chce przerabiać wiązki na inne pozycje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Marca 20188 l Panowie mam problem z b6. 2.5 v6 multitronic Padła pompa hamulcowa, wymieniona na drugą ze sterownikiem od ori. Muszę ją zakodować lecz nie moge skalibrować czujnika kąta skrętu. Czujnik pokazuje na parametrach cały czas wartość -2.5 i nie zmienia sie podczas kręcenia kierownicą... Czujnik podmieniany na drugi i nadal to samo. Mam pod ręką vaga i cdif'a i nic nie moge zrobić nimi bo caly czas pokazuje -2.5 . Jak go wypnę i wepnę to pokazuje 0.0 lecz wtedy również pokazuje błąd czujnika że wadliwy. Na fisie świeci sie esp abs i wali na czerwono brake. Wie ktoś coś, co można z tym zrobić? co z tym czujnikiem ? Czy trzeba przed tym jeszcze coś zakodować ? Taśmę czy cos ?
Opublikowano 6 Marca 20188 l 6 minut temu, lukasso15 napisał: Panowie mam problem z b6. 2.5 v6 multitronic Padła pompa hamulcowa, wymieniona na drugą ze sterownikiem od ori. Muszę ją zakodować lecz nie moge skalibrować czujnika kąta skrętu. Czujnik pokazuje na parametrach cały czas wartość -2.5 i nie zmienia sie podczas kręcenia kierownicą... Czujnik podmieniany na drugi i nadal to samo. Mam pod ręką vaga i cdif'a i nic nie moge zrobić nimi bo caly czas pokazuje -2.5 . Jak go wypnę i wepnę to pokazuje 0.0 lecz wtedy również pokazuje błąd czujnika że wadliwy. Na fisie świeci sie esp abs i wali na czerwono brake. Wie ktoś coś, co można z tym zrobić? co z tym czujnikiem ? Czy trzeba przed tym jeszcze coś zakodować ? Taśmę czy cos ?
Opublikowano 6 Marca 20188 l 2 godziny temu, WydRos napisał: Robiłem tym sposobem i nadal czujnik pokazuje -2.5..
Opublikowano 6 Marca 20188 l Ja zmieniam co 90tkm , gdzieś czytałem jak jest rozrząd z napinaczem hydraulicznym co 90tkm ,bez 120tkm , ja mam bez i zmieniam częściej Edytowane 6 Marca 20188 l przez greg2505
Opublikowano 6 Marca 20188 l Panowie, kto mi powie co to za wtyczka przy RNS-D ? może komuś została po zmianie na rns-e ? Wiem tylko tyle, że to jest połączenie antenowe między rns a tmc.
Opublikowano 7 Marca 20188 l 12 godzin temu, kamil-vag napisał: Panowie, kto mi powie co to za wtyczka przy RNS-D ? może komuś została po zmianie na rns-e ? Wiem tylko tyle, że to jest połączenie antenowe między rns a tmc. Diversity.
Opublikowano 7 Marca 20188 l Kaju masz rację, to idzie na ZF (IF) do wzmacniacza. W tym RNS-D jest jakieś odmienne to podłączenie, udało mi się znaleźć i to jest rodzaj połączenia nazywany wiclic I właśnie Fakra/SMB przychodząca na concrt nie pasuje w to gniazdo... to jest jakiś odmieniec Dlatego pytam, czy komuś nie zostało kawałek takiej wiązki z wtyczką
Opublikowano 7 Marca 20188 l Na allegro sa przejsciowki, montowalem kiedys do A2 RNS-D DX, adaptery z allegro maja chyba podwojna koncowke ale wtedy wystarczy podpiac na jedna i dziala. Chyba tak to mialem zrobione.
Opublikowano 7 Marca 20188 l Na allegro sa przejsciowki, montowalem kiedys do A2 RNS-D DX, adaptery z allegro maja chyba podwojna koncowke ale wtedy wystarczy podpiac na jedna i dziala. Chyba tak to mialem zrobione. Kamilowi chodzi o podłączenie anten z TMC. Takie cus by było git Wysłane z Huawei mate 10 pro
Opublikowano 7 Marca 20188 l Łukasz takie coś już mam chodzi teraz tylko o to diveristy do wzmacniacza są inne końcówki do concerta i do RNS-D, potrzebna taka jaką właśnie pokazałem. To wyżej łączy właśnie TMC z RNS ale jeszcze, żeby działały dobrze stacje, musi być chyba ten diversity podłączony