ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co? stacja dokująca to było do starych telefonów więc pozostaje mu szukać telefonu pod zestaw znając życie była to nokia,albo odkleić i schować ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- laki w podłokietniku powinien mieć bazę do tel. Grzesiek własnie w tym problem że on ma podłokietnik pusty...niema tam nic. może ktoś go wcześniej wybebeszył,w kumpla A6 został tylko owalny otwór na dnie w podłokietniku a reszta została wywalona przez niego:wink:. może też sprawdzić czy telefon mu bluta nie wykryję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie znacie numery tych plastikowych spinek/śrub i innych pierdół co przykręca się dolną obudowę silnika i nadkola te plastikowe?Lata mi ta obudowa cała Chyba, że ktoś ma takie na stanie? Trytytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidosss_88 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str... Nie robi sie takich interesow. Tylko za pobraniem. Koles jest takis trefny juz Karol mial z nim przejscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ucho.77 a co tam jeszcze powinno być żeby to działało?pytam bo kumpel niedawno kupił sobie a6 i takie ustrojstwo tam ma i domyślałem sie ze to o zestaw chodzi tylko jak to odpalic żeby to działało??P-U-M-A jakiś czas temu byłem zbierzność ustawiac bo koncówke drążka wymieniałem i nie wiem czy juz wtedy ten amor niedomagał.jeśli tak to jak dobrze myśle to zbierzność ustawił pod zjechany amor i chyba trzeba poprawić co? stacja dokująca to było do starych telefonów więc pozostaje mu szukać telefonu pod zestaw znając życie była to nokia,albo odkleić i schować ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:53 ---------- laki w podłokietniku powinien mieć bazę do tel. Grzesiek własnie w tym problem że on ma podłokietnik pusty...niema tam nic. może ktoś go wcześniej wybebeszył,w kumpla A6 został tylko owalny otwór na dnie w podłokietniku a reszta została wywalona przez niego:wink:. może też sprawdzić czy telefon mu bluta nie wykryję próbowaliśmy czy blutka wykryje i nic....a paczyłem do podłokietnika i żadnej dziury niema.podłokietnik jest w wersji bez telefonu.wiec wygląda na to że ktoś to chyba wybebeszył a został sam mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/klimatronik-2din-czujnik-jakosci-powietrza-ladny-267025/ nie chce nikt ? Oddam za 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nowy wygląd Allegro - jak wprowadzaliśmy zmianę - cafe.allegro.pl Wbijać i głosować! Rozsyłajcie ten link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, czy turbosprężarka z takimi postrzępionymi łopatkami w części zimnej jest do użytku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, czy turbosprężarka z takimi postrzępionymi łopatkami w części zimnej jest do użytku ?http://i.imgur.com/9zkfMMg.jpg Oczywiście, będzie tylko troszkę głośniej pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Fr0styyy. to ty taka muzę kręcisz graty:wink: klimat najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Orientuje się ktoś czy do golfa 5 są ori przy w rejestracje i ewentualnie jaki numer:confused: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Co ori do golfa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Coś mi tekst wcieło chodzi o ledy w rejestracje:p memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Orientuje się ktoś czy do golfa 5 są ori przy w rejestracje i ewentualnie jaki numer:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) tak ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- Coś mi tekst wcieło chodzi o ledy w rejestracje:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) a to nie wiem :polew::polew: ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- Nowy wygląd Allegro - jak wprowadzaliśmy zmianę - cafe.allegro.plWbijać i głosować! Rozsyłajcie ten link! ....ujowe to nowe alegro jak jebaj.de :thumbdown::thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Allegro już jest całkiem do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dokonywal ktos transakcji z VLPD ?poniewaz dostal odemnie przelew na koncowki tlumikow twierdzil ze wyslal w srode kurierem lecz nie dotarly a gdy prosze o nr przesylki i dostawce to nie dostaje nawet odpowiedzi z jego str... Biorę od niego gwint:whistling:Ale pobranie tylko i listonosz w łapę dostaje żebu stuff sprawdzić A to na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wujek coś Ty z kołami zrobił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wujek coś Ty z kołami zrobił :polew: IronX bydlaku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Trochę krwawią ale będą żyły:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 VLDP - kto to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi