Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ku.wwwa ale tu dzis tematów sie przeweinęło ...ale Marcono87 z tym ślubem...rzowalił mi system :polew::polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nie kumam co jest grane na początku wszystko było ok w zwijaku teraz ciągle mam bałagan:facepalm:

Opublikowano
Ja nie kumam co jest grane na początku wszystko było ok w zwijaku teraz ciągle mam bałagan:facepalm:

chyba brakuje jednego auta :whistling:

capture20130421211527.png

Opublikowano

No mi całkiem inaczej pokazuje osobno nicki i osobno porozrzucane miniaturki:kwasny:

Opublikowano

Tak Mojego :polew:

Zart z Moim wozidelkiem narazie sie nie pcham do Elity , jeszcze za malo zrobione no chyba , ze 18" fele i kiera z multifunkcja z A5 wystarczy :naughty:

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

a no i czarne szybki i sofcik na 167 kucy :kox:

Opublikowano

Zart z Moim wozidelkiem narazie sie nie pcham do Elity , jeszcze za malo zrobione no chyba , ze 18" fele i kiera z multifunkcja z A5 wystarczy :naughty:

Ty to możesz zaplikować do b6d po rezaniach po tych wypadkach :wink::decayed:

Opublikowano

Ty to możesz zaplikować do b6d po rezaniach po tych wypadkach :wink::decayed:

OK :thumbup1:

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

Co taka cisza nagle nastala ????

Opublikowano
myślałam że w pl tylko tak może być :facepalm::polew:

ja bym nie wsiadła w helikopter :whistling:

Eee tam, gadasz, jak dobrze popijesz i się położysz, to nie masz helikopterów?! :naughty: mów mnie piękna co z tym sierpniem, żebym wiedział jak ludzi po pokojach rozmieszczać :grin:

mówisz że na zlot mam do was wbijać :whistling::grin:

ja nie wiem co na majówkę robię a co dopiero w sierpniu :facepalm::polew:

Opublikowano

panowie jaka jest średnica tarczy hamulcowej przedniej S4 B6? :dziura:

Opublikowano
panowie jaka jest średnica tarczy hamulcowej przedniej S4 B6? :dziura:

345mm chyba co?

Opublikowano
myślałam że w pl tylko tak może być :facepalm::polew:

ja bym nie wsiadła w helikopter :whistling:

Eee tam, gadasz, jak dobrze popijesz i się położysz, to nie masz helikopterów?! :naughty: mów mnie piękna co z tym sierpniem, żebym wiedział jak ludzi po pokojach rozmieszczać :grin:

mówisz że na zlot mam do was wbijać :whistling::grin:

ja nie wiem co na majówkę robię a co dopiero w sierpniu :facepalm::polew:

Zapraszam :naughty:

Opublikowano

Panowie co do bałaganu tobarkuje teraz auta bad boya ale tak to juz jest ze strony na ktorycj sie robi np minaturki co jakis czas usuwaja stare foty i wtedy tu iu nas jest brak linka :decayed:

Opublikowano

Ta srednica tarcz S4 B6 to 345mm , co mikaszi dorwales wkoncu jakies heble os S4 do Twojej bryki?

Opublikowano
Ta srednica tarcz S4 B6 to 345mm , co mikaszi dorwales wkoncu jakies heble os S4 do Twojej bryki?

moim zdaniem 321mm w zupełności wystarcza :wink:

Opublikowano

Ja szukam kompletnych zaciskow od S4 na tyl teraz ale ciezka sprawa bo albo ceny za kompletne zaciski ludziska biora z kosmosu to jak juz uda sie znalesc cos za dobra kase to zawsze cos sie musi zesrac i trzeba zakup przelozyc :facepalm: ale wkoncu moze cos w Lipcu uda sie zalozyc sensownego na tyl bo teraz te ori tarczki na tyle nie pasuja wizerunkowo do tych wielkich z przodu.

Opublikowano

już coś kupiłem , tylko nie wiem czy się za bardzo nie pospieszyłem z tym zakupem :kwasny:

dobra chłopaki , trzymta się :hi:

Opublikowano

już coś kupiłem , tylko nie wiem czy się za bardzo nie pospieszyłem z tym zakupem :kwasny:

dobra chłopaki , trzymta się :hi:

Będę miał sprawę do Ciebie. Ale to może poczekać do jutra, ćwiknę Ci jutro po pracy.

Opublikowano

ok Ja tez spadam bo rano trzeba wstac , dobrej nocy wszystkim :hi:

Opublikowano

Czołem Elyta :hi:

Ile są warte zwykłe listwy na drzwi w kolor ?