jozek726 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał
Marcino87 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram
miszka Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 a Ty Michale za ile pogoniłbyś swojego w F?? każdemu kto się mnie o to pyta mówię że jest bezcenny , tak jak teraz stoi to coś koło 5.000F + wiem że cena jest chora ale wiem ile są warte tajle które mam w samochodzie ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- oczywiście bez recarosów i na pewno jeszcze bym coś powyciągał ale i tak go nie sprzedam , prędzej się sam rozleci :polew:
jozek726 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą budę dostaniesz ode mnie
Marcino87 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę
miszka Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę trochę drogo :polew::polew:
jozek726 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę :naughty:
Fr0styyy. Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę trochę drogo :polew::polew: A kto by chciał Twoją gołą d*pę oglądać
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Marcin puma ci dopłaci tylko bierz to w piz*u Mateusz szukaj dobrej poradni bo z twoimi problemami to nie wszędzie dają rady:doh: Mi już nic nie pomoże
kaju Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram To bierz moje za 15
slo Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 bez leda same lampki led do tego jest tutaj: Żarówka Led Boczna 6xSMD3528 W5W T10 Kolor:Biały www.sklepledowy.pl
Marcino87 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 bez leda same lampki led do tego jest tutaj: Żarówka Led Boczna 6xSMD3528 W5W T10 Kolor:Biały www.sklepledowy.pl ciekawe jak z żywotnością
jozek726 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 ja kiedyś kupowałem tu : Żarówka postojowa T10 W5W can bus 6 SMD 5050 xenon (3196995871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
slo Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 józek, to to samo raczej. Dobrze świecą. Rok jeżdżę i ani jedna się nie rozwaliła a mam cały środek led. odpukac
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 To bierz moje za 15 To byś poznał gniew żony
Marcino87 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 To bierz moje za 15 To byś poznał gniew żony ale on żonę oddaje za 15
Rekomendowane odpowiedzi