barrowiec1 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Arturze - podobno też bt będziesz montował... szukam nr tej puszki aby zamontować to jak należy... mam dosyć tej prowizorki przy schowku
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Arturze - podobno też bt będziesz montował... szukam nr tej puszki aby zamontować to jak należy... mam dosyć tej prowizorki przy schowku sama puszka chyba nie starczy , musisz mieć jeszcze tą gąbkę co jest w środku
turzol Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Arturze - podobno też bt będziesz montował... szukam nr tej puszki aby zamontować to jak należy... mam dosyć tej prowizorki przy schowku Zaraz ci podam jak zasiade przy lapku Wysłane z mojego MT11i ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- 8E0035613A obudowa część górna 8E0035619 obudowa część dolna
barrowiec1 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzięki... a tam jest jeszcze jakiś łącznik, chyba pianka o nr 8E0 035 733 B - potrzebne to to??
turzol Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 dzięki...a tam jest jeszcze jakiś łącznik, chyba pianka o nr 8E0 035 733 B - potrzebne to to?? tak , bez tego moduł będzie w środku latał luźno, chyba że czymś go zabezpieczysz
jozek726 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa a słuchaliście bose w A6 C5
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 psujecie mi głowę tym Bose po co Ci ja nie wiem po co ię zachęcają
Gość Edyta Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 psujecie mi głowę tym Bose nie tylko tobie :grin:przyjdzie i na to czas:whistling:
jozek726 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa a słuchaliście bose w A6 C5 nie
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa a słuchaliście bose w A6 C5 nie to powiem że robi robotę i B6 się chowa
jozek726 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa a słuchaliście bose w A6 C5 nie to powiem że robi robotę i B6 się chowa zaciekawiłeś mnie teraz jestem też ciekawy jak jest z B&O w porównaniu do bose, widziałem parę filmików ale to nigdy nie jest to co na żywo w ucho wpada
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Małą ro***erducha dziś była u Artur82 ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- tak 1 2 3 fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa a słuchaliście bose w A6 C5 nie to powiem że robi robotę i B6 się chowa zaciekawiłeś mnie teraz jestem też ciekawy jak jest z B&O w porównaniu do bose, widziałem parę filmików ale to nigdy nie jest to co na żywo w ucho wpada sąsiad ma w S5 i nie pytaj jak to gra
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ?
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ? Powiem Ci w sedanie jest hujnia totalna z bose ale dasz wzmaka i głośnik basowy i już zrobi robotę ja dołożyłem drugiego basiora z A6 właśnie i teraz gra jak powinno
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ? Powiem Ci w sedanie jest hujnia totalna z bose ale dasz wzmaka i głośnik basowy i już zrobi robotę ja dołożyłem drugiego basiora z A6 właśnie i teraz gra jak powinno to chyba masz ze słuchem coś nie teges bo zakładałem ostatnio jednemu angolowi RnS-e do A4 B7 w sedanie z bose na pokładzie i dźwięk nagłośnienia zepsuł mi głowę
Marcino87 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ? Powiem Ci w sedanie jest hujnia totalna z bose ale dasz wzmaka i głośnik basowy i już zrobi robotę ja dołożyłem drugiego basiora z A6 właśnie i teraz gra jak powinno to chyba masz ze słuchem coś nie teges bo zakładałem ostatnio jednemu angolowi RnS-e do A4 B7 w sedanie z bose na pokładzie i dźwięk nagłośnienia zepsuł mi głowę Na badaniach wyszło ze ok ze słuchem mam ja tez mam ori bose w seri i jakos mnie to nie zadziwia
miszka Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ? Powiem Ci w sedanie jest hujnia totalna z bose ale dasz wzmaka i głośnik basowy i już zrobi robotę ja dołożyłem drugiego basiora z A6 właśnie i teraz gra jak powinno to chyba masz ze słuchem coś nie teges bo zakładałem ostatnio jednemu angolowi RnS-e do A4 B7 w sedanie z bose na pokładzie i dźwięk nagłośnienia zepsuł mi głowę Na badaniach wyszło ze ok ze słuchem mam ja tez mam ori bose w seri i jakos mnie to nie zadziwia to wsiądź do sedana gdzie są te gów.ni.ane głośniki Nokia , to się przekonasz , według mnie jest przepaść ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- a z jakiej A6 masz tą tubę i jak masz to podłączone
Rekomendowane odpowiedzi