Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popatrz na wypowiedzi moje, innych i wyciagnij wnioski :gwizdanie:

o co tutaj chodzi :cool1:

tlumaczysz, ze nikt nie mowi ze "reszta" czyli firmy tuningowe to wymioty po czym porownujesz Oettingera do KUPY itp.

tlumaczysz sobie po swojemu moje wypowiedzi - " Tłumaczyć można tak samo „Bo podoba się tylko S-line i S4, a tuningu z górnej półki to w PL nikt nie docenia” " - a nic takiego nie powiedzialem :cool1:

malo tego twierdze, ze w Polsce Tuning jest doceniany zdecydowanie bardziej niz na forum i o to mnie ( i nie tylko ) chodzilo :gwizdanie: a nie tak ostro negowany :gwizdanie:

Wszystko jest przeciez napisane tu i w innych postach

juz kasuje :tongue4:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 12:55_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:

dziwi mnie ta niechec do Tuningu - stylizacji

rozumiem podoba sie tylko S lub S-line ok :good:

ale dlaczego mowic ze reszta nie pasuje, wyglada :sick3: itp. :gwizdanie:

Nie, niechęć do Tuningu..

Nie, bo podoba się tylko S-line, czy S4

I nikt nie mówi, że reszta to psie wymioty.

Jak zwykle to tylko indywidualna sprawa. No właśnie, czy indywidualna ?

Laminat, skrzydła, tribale – czy seria puszczona przez „Oettinger”, która będzie wyglądać tak samo tylko, że zrobiona z dobrego materiału to już nie jest wieś ?

Czy w ogóle laminat to wieś ?

Tłumaczyć można tak samo :cool1: „Bo podoba się tylko S-line i S4, a tuningu z górnej półki to w PL nikt nie docenia”

Dla mnie ten zderzak Oettinger`a to kupa.. W ogóle mi się nie podoba – więc to chyba oznacza, że nie znam się na TUNINGU z najwyższej półki ;( :decayed:

Zadalem pytanie " a jaka Tuning-stylizacja podoba sie Tobie w a4 B6 - ???

bo S4 lub s-line raczej Tuningiem bym nie nazwal " - poczym twoja odp. typowo sejmowa czyli bez nic i bez konkretow :cool1:

w twoim przedostatnim poscie napisales :

" Gdzie napisałem, że żadna firma tuningowa mi nie pasuje ? "

no wlasnie nie napisales a miales tyle czasu wiec chyba... :thumbdown: krecisz politycznie :polew:

nawet do tej pory zadnej nie wymieniles !!!!!!!!!!!

itd. itp.

Jak dla mnie poleciales gornolotnie i sie potlukles :gwizdanie:

i tak jak wczesniej pisalem :gwizdanie: kto przeczyta twoje wypowiedzi wyciagnie wnioski po swojemu :gwizdanie:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja pier.. jak dwie BABY- każdy ma swoje zdanie.

Remik Nosfer ma swoje zdanie i chu... . Z resztą jak każdy na forum. jednym się podoba jednym nie.

mi osobiście spodobał się niebieski avant stronę wcześniej-mam katalol riegera na 2010 i nic bym z niego nie założył do B6 ani do B7.

Tobie się podoba i niech tak zostanie.

Ty idziesz znowu w drugą stronę jak ktoś powie że mu się tuning nie spodoba to atak.

Opublikowano

Chlopaki niech kazdy sobie zaklada co chce :) jego auto jego sprawa:) tylko zadnych skrzydel z Calibry :decayed: :decayed: ani jakiegos japonskiego nurtu:) do niemieckiego auta pasuje surowy tuning a nie obwieszanie go kupa plastikow w stylu japonskim:) i na odwrot;) przesadzic mozna bardzo latwo;> no ale wtedy burakowi nie wytlumaczysz ze jest burkiem jak alkoholikowi ze jest alkoholikiem... jest tuning i ten 2 "tuning" z pod remizy :decayed: :decayed: co kto woli:) ale to tylko moje skromne zdanie:)

Opublikowano

ja nie jestem pijakiem- ja just lubię sie napić :drunk: :drunk:

Opublikowano

A dla mnie, szczyt zajebistego tuningu to s line i w ogóle to też lubię kwiatki, a nogi mi nie śmierdzą...

Opublikowano

Młody Ty sobie lepiej kierę na dobrą stronę rezaj a nie S line :polew:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:23_________________________________________________

A dla mnie, szczyt zajebistego tuningu to s line i w ogóle to też lubię kwiatki, a nogi mi nie śmierdzą...

:good:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:23_________________________________________________PS aleś pierdzielną sesję furce :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Opublikowano

Młody Ty sobie lepiej kierę na dobrą stronę rezaj a nie S line :polew:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:23_________________________________________________

:good:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:23_________________________________________________PS aleś pierdzielną sesję furce :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Na jaką dobrą? Jest na dobrej stronie :D Tutaj mieszkam na razie i tak niestety zostanie, a jak przyjdzie zjeżdżać do kraju to pewnie już nie tą a4ką :P A sesja to sprawka kuzyna :) Ma chłopak rękę do tego

Opublikowano

[...]

Nie mam zamiaru dłużej z Tobą dyskutować, bo widzę, że zaczynasz się za bardzo podniecać..

Remik Nosfer ma swoje zdanie i chu... . Z resztą jak każdy na forum. jednym się podoba jednym nie.

mi osobiście spodobał się niebieski avant stronę wcześniej-mam katalol riegera na 2010 i nic bym z niego nie założył do B6 ani do B7.

Tobie się podoba i niech tak zostanie.

Ty idziesz znowu w drugą stronę jak ktoś powie że mu się tuning nie spodoba to atak.

Marcin, zaznaczyłem, że przedni zderzak OETTINGER`a mi się nie podoba.. (kupa)

A osobiście mam głęboko wyjebane, czy ktoś ma Ms Design czy Ori..

Jak auto wygląda to dla mnie jest koks.

Moim zdaniem Oettinger jeden z najlepszych zderzaków tuningowych pasujących do b6, oprócz Caractere oczywiście :decayed: Nie podlega absolutnie dyskusji iż zderzaki sline/S4 wyglądają dobrze, ale to nie jedyny złoty środek, bo czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie ile jest b6-tek ze zderzakiem s-line na forum ? bo ja na pytanie ile jest aut ze zderzakiem caractere potrafię odpowiedzieć :wink4: także trochę więcej otwartości, nie wszystko co nie ori jest od razu kupą.

Ja pier***e.

Dla mnie zderzak Oettinger`a wygląda jak kupa.. a nie, że każdy nie Ori wygląda jak kupa. .

Serio ludzie - czy Wy widzicie różnicę w tych dwóch określeniach ? :blink:

Opublikowano

Nosfer, Twoje auto wygalda jak kupa, o! :polew:

Opublikowano

a gdzie ta KUPA :mysli:
Opublikowano

A znasz się na Tuningowych firmach żeby tak gadać ? :cool1::polew:

Opublikowano

Panowie, prosze o szybka odpowiedz. Do a4 b6 avant - felga 18 szer. 8 cali et 35 + dystanse zmieniajace rozstaw z 5x100 na 5x112( i tu pytanie jakie,zeby nie tarlo ?) Mozliwe, ze nie bedzie tarlo? Z gory dzieki :hi:

Opublikowano

Pajonier :mysli:

Opublikowano

przeciez Ty nie masz stylizacji tuningowej :cool1::wink4: zeby tak gadac :>

chodzilo o tzw. mniejsze :sick3: odnosnie tuningu z twojej strony Nosfer i tyle :gwizdanie:

i to nie tylko ja chcialem ci podpowiedziec :gwizdanie: Myslalem, ze TY moderator jestes bardziej wyrozumialy :wink4:

Ciach bajera :decayed:

Opublikowano
  • Autor

lemon bedzie tarlo nie ma bata... dystans musi miec kolo 18-20mm wiec et wyszloby w granicy 15...

PS : obydwaj c**ja wiecie o tjuninku :D A ty nosfer nie wiesz ze glupszemu trzeba ustapic? Remik to samo do Ciebie :D

Co do zderzaka to mi osobiscie sie nawet widzi ale troszke za agresywny.

Opublikowano

Panowie, prosze o szybka odpowiedz. Do a4 b6 avant - felga 18 szer. 8 cali et 35 + dystanse zmieniajace rozstaw z 5x100 na 5x112( i tu pytanie jakie,zeby nie tarlo ?) Mozliwe, ze nie bedzie tarlo? Z gory dzieki :hi:

kola beda mocno wystawac poza blotniki = tracisz dowod + bedzie tarlo.