miszka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 pany ile jest kabelków w lusterku zewnętrznym które ma elektryczne składanie podgrzewanie fotochrom 16?
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 pany ile jest kabelków w lusterku zewnętrznym które ma elektryczne składanie podgrzewanie fotochrom 16? Chyba 10 albo 12 ale też może być bez fotochromu ale z pamięcią i ma tyle samo pinów
Marcino87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Co to za hamulce powiedzcie VW POLO SEAT IBIZA AMORTYZATOR SPRĘŻYNA PRZÓD 6Q0 (3300623208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miszka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 a czy kostka w normalnym lusterku tylko z podstawowymi funkcjami , czyli bez fotochromu ,składania i pamięci też jest na 16 pinów (dwa rzędy po 8pinów) ?
domin79 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 14 z pamięcią , 10 to elektrycznie składany fotochrom:wink:
Marcino87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 a czy kostka w normalnym lusterku tylko z podstawowymi funkcjami , czyli bez fotochromu ,składania i pamięci też jest na 16 pinów (dwa rzędy po 8pinów) ? Ta
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 a czy kostka w normalnym lusterku tylko z podstawowymi funkcjami , czyli bez fotochromu ,składania i pamięci też jest na 16 pinów (dwa rzędy po 8pinów) ? Tak taka sama. ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- 14 z pamięcią , 10 to elektrycznie składany fotochrom:wink:
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie wg Was jaka jest lepsza opcja: kupić ori bixenony czy kupić od gwertego po przeróbkach ?
amaradaar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje
MrTea Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, przeglądam sobie z nudów ogłoszenia za B6 .. znalazłem fajną ale coś mi to na ori skórę nie wygląda.. jak myślicie, co to za cholerstwo?
wladi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed:
Marcino87 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, przeglądam sobie z nudów ogłoszenia za B6 .. znalazłem fajną ale coś mi to na ori skórę nie wygląda.. jak myślicie, co to za cholerstwo?http://s15.postimg.org/6runkm31n/media.jpg jakies pokrowce
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, przeglądam sobie z nudów ogłoszenia za B6 .. znalazłem fajną ale coś mi to na ori skórę nie wygląda.. jak myślicie, co to za cholerstwo?http://s15.postimg.org/6runkm31n/media.jpg jakies pokrowce też mi się tak wydaje
?uki1984 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja bym brał od Gwerty jeszcze nikt nie złożył żadnego zażalenia a na soczewkach b8 i może zapodać ledy w pasku jak s6 na dole jako opcje No z Tym brakiem zażaleń się nie rozpędzaj:whistling: a co do ori bixów to lipa bo strasznie słabo świecą i bez swapa soczewki nie opłaca się mieć bixów lepiej już xenon świeci:decayed: Co Ty pindolisz wladi ja mam ori I jest gicior a wczesniej miałem xenie
Marcino87 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wstawać nie spać do roboty ja nie będę na wszystkich pracował
Rekomendowane odpowiedzi