Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o 18" rs6 w grafit?

fajnie to wyglada ale na jasnym aucie :cool1:Na ciemnym troszke gina nawet w 19` :gwizdanie:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja oddaje swoje RH ala MTM niebawem, bo juz od pol roku teskni mi sie do ciemnych kol z powrotem :kox: ... srebrne zupelnie mi nie leza na moim aucie.

Opublikowano
a podróbek nie chce bo na tej wielkosci feldze i oponie 35 nie trudno o skrzywienie

jak się nie umie na dużych kołach jeździć...... :gwizdanie:

Opublikowano

w watku ma ze na przod chce s-line,ostatnio byla dokladka na przod MS ale poszla tanio

napisalem mu pw ale pewnie w pracy jest,na forum zeby nie ominac okazji trzeba byc caly dzien :gwizdanie: kilka razy sprzatneli mi pare gratow :disgust:

Opublikowano

ta dokładka jest już dobre pare dni

Opublikowano

w watku ma ze na przod chce s-line,ostatnio byla dokladka na przod MS ale poszla tanio

napisalem mu pw ale pewnie w pracy jest,na forum zeby nie ominac okazji trzeba byc caly dzien :gwizdanie: kilka razy sprzatneli mi pare gratow :disgust:

najbardziej to by chciał mojego caractere :decayed: zwinąć :decayed:

Opublikowano

to ja nie wiem jak on szuka :bicz3: widocznie liczy na nas :wink4:

Ty sie nie chwal tym Caractere bo kiedys wstaniesz a zderzaka nie bedzie na audi :polew:

Opublikowano

to ja nie wiem jak on szuka :bicz3: widocznie liczy na nas :wink4:

Ty sie nie chwal tym Caractere bo kiedys wstaniesz a zderzaka nie bedzie na audi :polew:

on jest w pl i z tego co wiem tu neta nie ma :) może dlatego:)

nie żebym się chwalił ale rzucał mi niemoralnymi propozycjami w zamian za zderzak :decayed: :decayed: :decayed::polew:

Opublikowano

b6 1.9 z Q z pakietem ms

http://otomoto.pl/audi-a4-quattr0-C16764933.html

za 3 tyg bede mial taki tyl :naughty:

ładna

Ja już czekam na końcówki wydechów 3 tygodnie bo dopiero produkują miało być do tygodnia :confused4::wallbash:

Opublikowano

Widzę, że bardzo podobają wam się te ms design. Mi już się :sick3: chce jak je widzę, w Irlandii to jest tak zwany rs4 bodykit i co 2ga a4 ma z tyłu:

RS4 1.9tdi

quattro

s line

Opublikowano

mi z pakietu ms design podoba sie tylko tyl i moze jeszcze gryyl bo jest w plastry miodu

Opublikowano

Widzę, że bardzo podobają wam się te ms design. Mi już się :sick3: chce jak je widzę, w Irlandii to jest tak zwany rs4 bodykit i co 2ga a4 ma z tyłu:

RS4 1.9tdi

quattro

s line

a co maja znaczki do tego :mysli:

moim zdaniem :> nie zmienia to faktu, ze tylne body Votexa / Ms design wyglada idealnie :gwizdanie: przy czarnym koloze :cool1:

tak samo jak idealny spojler na klape firmy Votex :notworthy:

Mam taki wlasnie tylny setup i nigdy go nie zamienie na popularny delikatny S4 :wink4:

mi z pakietu ms design podoba sie tylko tyl i moze jeszcze gryyl bo jest w plastry miodu

grylll Votex tez jest :tongue4: i uwazam rowniez, ze jest lepszy od S :gwizdanie:

ale to rzecz gustu :gwizdanie: