Gość Edyta Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wojtek_A4 stówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wojtek_A4 stówka ...oooo, najlepszego Wojtku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Frostyyy dzięki za małe spotkanko i pogadanki Dokładnie! Miło było poznać Najlepszego Wojtku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wie ktoś na ile mm wystaje piasta na tyle a4 b6 avanta ?Jaki minimalny dystans ( z centrowaniem ) mogę dać tam ? To zależy od ET i szerokości felgi a nie piasty nie chodzi mi o to jaki mam dystans zapodać żeby nie szurało, ale zeby dostać dystans który będzie przylegał do piasty oraz będzie miał pierścień centrujący. Ta piasta ma coś ok 16mm bo zapodałem ostatnio 15mm dystans i nie przylegał do piasty Pewnie kupiłeś to g*wno z allegro ja mam dystanse 12mm H&R z pierścieniem i idealnie siedzą. kupiłem już dwa komplety i oba d*pa. Miały też kołnierz i nie dochodziły do felgi.. masakra No ale jak ma być pierscien centrujący przy dystansie np 15mm jak piasta ma 16mm ? to jest fizycznie niemozliwe Jak niemożliwe jak ja mam 15 HRa i jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wojtek 100:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wojtek sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wojtas stówka leci memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 UU dzięki za pamięć. W sumie to nawet zapomniałem...:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wojtek - 100lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wszystkim Najlepszego i 100 lat Wojtku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wojtek, najlepszsgo:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jozek mozesz załatwić jeszcze naklejkę don`t ....my car...może być nawet plik w corelu to sobie wyplotuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mam jeszcze w domu wiec jedna moze byc Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 wie ktoś na ile mm wystaje piasta na tyle a4 b6 avanta ?Jaki minimalny dystans ( z centrowaniem ) mogę dać tam ? To zależy od ET i szerokości felgi a nie piasty nie chodzi mi o to jaki mam dystans zapodać żeby nie szurało, ale zeby dostać dystans który będzie przylegał do piasty oraz będzie miał pierścień centrujący. Ta piasta ma coś ok 16mm bo zapodałem ostatnio 15mm dystans i nie przylegał do piasty Pewnie kupiłeś to g*wno z allegro ja mam dystanse 12mm H&R z pierścieniem i idealnie siedzą. kupiłem już dwa komplety i oba d*pa. Miały też kołnierz i nie dochodziły do felgi.. masakra No ale jak ma być pierscien centrujący przy dystansie np 15mm jak piasta ma 16mm ? to jest fizycznie niemozliwe Jak niemożliwe jak ja mam 15 HRa i jest możliwe No ale to wtedy jak to jest zrobione ? Piasta wystaje 16mm, dystans 15mm czyli centrowania nie ma ? Nie czaje tego ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- Wojtek stówa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mam jeszcze w domu wiec jedna moze byc Twoja no to ja jedna biorę i jest podstawa zeby sie spotkać (reszta PW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jest tu ktos moze kto ma zamontowana u siebie dokladke od cupry? pablo_ua4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jest tu ktos moze kto ma zamontowana u siebie dokladke od cupry? pablo_ua4 http://imageshack.us/a/img855/5764/qpv.th.jpg Już kupiona.jutro jadę do kraju i wstawiam wszystko to po powrocie będę mógł się wreszcie pochwalić swoją padaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 100 lat 100000 lat niech żyje żyje nam no to co wypaśnego b8 życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Witojcie, zastanawiam się czy jak pojadę do ASO Audi to czy jest możliwość darmowego wydruku historii auta , co było kiedy wymieniana przez cały okres serwisowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi