Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daniel. Wiem o co chodzi. to samo było jak przekładalem octavie 2. po przesunięciu tych zapadek swiatło robi się poprosu płaskie a nie nacięte i podniesione w drugą stronę. Więc musiałem rzeźbić. ale udało. się. Zastanawiałem się po co toto wogóle było zrobione. i myślę że to jest na wypadek jak by się ktoś z Wysp wybierał do Europy i może sobie to przestawić chwilowo żeby nie razić europasów.

:naughty:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 12:48_________________________________________________Podsufitka w dobrej cenie (stosunkowo dobrej) http://allegro.pl/podsuftika-czarna-s-line-audi-a4-lift-slupki-kpl-i1442934010.html

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to podufitka do B5 :cool1:

Opublikowano

na lampie powinno być oznaczenie LHR. "chyba" a tak nawiasem to moje lampy są z Anglii i wystarczyło taka zasłonkę przestawić w pozycję drugą i juz światła są europejskie. W Bixach tego nie ma?

w Bixach tej dzwigienki nie ma :confused4: mozna przestawic to tylko trzeba dokupic specjalne przeslonki ale cena ich to masakra i wyglad :thumbdown:

Opublikowano

tysz bym łykneł.. takiego adaptera.

Opublikowano

DODZWONILEM SIE DO GOSCIA - lampy byly juz nie aktualne i cos krecil ze z rozbitego...pozniej ze z calego...ale to nie istotne bo ktos juz je wczesnij niby zarezerwowal :confused4:

nic najwyzej moze xenony pojda na czarno :wink4:

Opublikowano

lepiej od krętacza nie kupować bo nie wiadomo co by przyszło :decayed:

Opublikowano

no walsnie a jak powiedzialem ze klikne na allegro kup teraz to kombinowal ze moze lepiej nie on to wysle poza alegro...a pozniej stwierdzil ze nie aktaulne :thumbdown:

Opublikowano

no walsnie a jak powiedzialem ze klikne na allegro kup teraz to kombinowal ze moze lepiej nie on to wysle poza alegro...a pozniej stwierdzil ze nie aktaulne :thumbdown:

Kupiłem kiedyś w ten sposób felgi za 800zł do poprzedniego autka (poza allegro) do tej pory nikt ich nie chce za 300 kupic ;/ i od tamtej pory nawet jak przy KT jest 50zł drożej niz poza allegro to wole dać więcej za cos niz sie potem bujać

Opublikowano

Dokładnie..

Naprawdę nauczmy się wszyscy kupować przez Allegro :cool1:

Ja też się przejechałem.. ~ wystarczy, że cokolwiek będzie nie tak - nawet negatywa nie dasz człowiekowi..

Opublikowano

Dokładnie..

Naprawdę nauczmy się wszyscy kupować przez Allegro :cool1:

Ja też się przejechałem.. ~ wystarczy, że cokolwiek będzie nie tak - nawet negatywa nie dasz człowiekowi..

Koleś wysłał mi fotki felg i były piękne tylko to co mi wyslał to niestety nie były felgi ze zdjęć, i sie nauczyłem.

Koledzy czy ET43 przy feldze 18" będzie ok do A4 B6 ??

Opublikowano

Koledzy czy ET43 przy feldze 18" będzie ok do A4 B6 ??

tak, takie ET jest seryjnie dla 18".

Opublikowano

W Twoim przypadku 225/40.

Opublikowano

siema :> ja nie dawno wstalem i f*ck za godzine do roboty :disgust:

najgorsze to jak ktos kupi poza allegro i jeszcze przeleje na konto kase :gwizdanie: ja jak kupie poza to max do 150zl i tylko za pobraniem

ktos od nas kupil ta dokladke ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1412113440

laki nie zdazyl :gwizdanie:

Opublikowano

W Twoim przypadku 225/40.

Czemu w moim przypadku?? :gwizdanie: :gwizdanie:jestem jakis inny :kox::decayed::polew: :polew: :polew:

masz 1.9TDI, wiec szkoda go bardziej zamulac waska opona :decayed:

np. 235 + ET35 wyglada fajnie i dosc szeroko.

225 to wezsza opona i juz "nie wyglada" tak fajnie jak szeroka :) - ale tez duzo lepiej sie jezdzi w koleinach.

Opublikowano

Chodzi mi dokladnie o tą felgę ale widzę że występowała chyba w kilku opcjach ET

a>

Chodzi dokładnie o tą felgę znalazłem jeden komlet z ET35 i jeden z ET43

Co do 1,9TDI to jest plan na wizytę u Kolegi Rogalotti tylko z czem cienko bo w kraju raz na kilka miesięcy ale może teraz się uda cos zrobić

Opublikowano

oj oj dajmler ona miala byc dla lakiego :thumbdown: