Stolkien Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Daniel. Wiem o co chodzi. to samo było jak przekładalem octavie 2. po przesunięciu tych zapadek swiatło robi się poprosu płaskie a nie nacięte i podniesione w drugą stronę. Więc musiałem rzeźbić. ale udało. się. Zastanawiałem się po co toto wogóle było zrobione. i myślę że to jest na wypadek jak by się ktoś z Wysp wybierał do Europy i może sobie to przestawić chwilowo żeby nie razić europasów. [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 12:48_________________________________________________Podsufitka w dobrej cenie (stosunkowo dobrej) http://allegro.pl/podsuftika-czarna-s-line-audi-a4-lift-slupki-kpl-i1442934010.html
wrclaguna Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 na lampie powinno być oznaczenie LHR. "chyba" a tak nawiasem to moje lampy są z Anglii i wystarczyło taka zasłonkę przestawić w pozycję drugą i juz światła są europejskie. W Bixach tego nie ma? w Bixach tej dzwigienki nie ma mozna przestawic to tylko trzeba dokupic specjalne przeslonki ale cena ich to masakra i wyglad
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 DODZWONILEM SIE DO GOSCIA - lampy byly juz nie aktualne i cos krecil ze z rozbitego...pozniej ze z calego...ale to nie istotne bo ktos juz je wczesnij niby zarezerwowal nic najwyzej moze xenony pojda na czarno
virus Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 lepiej od krętacza nie kupować bo nie wiadomo co by przyszło
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no walsnie a jak powiedzialem ze klikne na allegro kup teraz to kombinowal ze moze lepiej nie on to wysle poza alegro...a pozniej stwierdzil ze nie aktaulne
Geronimo25 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no walsnie a jak powiedzialem ze klikne na allegro kup teraz to kombinowal ze moze lepiej nie on to wysle poza alegro...a pozniej stwierdzil ze nie aktaulne Kupiłem kiedyś w ten sposób felgi za 800zł do poprzedniego autka (poza allegro) do tej pory nikt ich nie chce za 300 kupic ;/ i od tamtej pory nawet jak przy KT jest 50zł drożej niz poza allegro to wole dać więcej za cos niz sie potem bujać
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dokładnie.. Naprawdę nauczmy się wszyscy kupować przez Allegro Ja też się przejechałem.. ~ wystarczy, że cokolwiek będzie nie tak - nawet negatywa nie dasz człowiekowi..
Geronimo25 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dokładnie.. Naprawdę nauczmy się wszyscy kupować przez Allegro Ja też się przejechałem.. ~ wystarczy, że cokolwiek będzie nie tak - nawet negatywa nie dasz człowiekowi.. Koleś wysłał mi fotki felg i były piękne tylko to co mi wyslał to niestety nie były felgi ze zdjęć, i sie nauczyłem. Koledzy czy ET43 przy feldze 18" będzie ok do A4 B6 ??
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Koledzy czy ET43 przy feldze 18" będzie ok do A4 B6 ?? tak, takie ET jest seryjnie dla 18".
Geronimo25 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 tak, takie ET jest seryjnie dla 18". Oponkę jaka najlepiej dac na to, czytałem w na forum trochę ale ile ludzi tyle wersji. 235/40 ??
Geronimo25 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 W Twoim przypadku 225/40. Czemu w moim przypadku?? :gwizdanie: :gwizdanie:jestem jakis inny :polew:
David Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 siema :> ja nie dawno wstalem i f*ck za godzine do roboty najgorsze to jak ktos kupi poza allegro i jeszcze przeleje na konto kase :gwizdanie: ja jak kupie poza to max do 150zl i tylko za pobraniem ktos od nas kupil ta dokladke ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1412113440 laki nie zdazyl :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 W Twoim przypadku 225/40. Czemu w moim przypadku?? :gwizdanie: :gwizdanie:jestem jakis inny :polew: masz 1.9TDI, wiec szkoda go bardziej zamulac waska opona np. 235 + ET35 wyglada fajnie i dosc szeroko. 225 to wezsza opona i juz "nie wyglada" tak fajnie jak szeroka - ale tez duzo lepiej sie jezdzi w koleinach.
Geronimo25 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Chodzi mi dokladnie o tą felgę ale widzę że występowała chyba w kilku opcjach ET Chodzi dokładnie o tą felgę znalazłem jeden komlet z ET35 i jeden z ET43 Co do 1,9TDI to jest plan na wizytę u Kolegi Rogalotti tylko z czem cienko bo w kraju raz na kilka miesięcy ale może teraz się uda cos zrobić
dajmler4 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ja zakupiłem ta dokladke tylna zobaczymy czy da sie to wogule posklejac
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 oj oj dajmler ona miala byc dla lakiego
dajmler4 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 kto pierwszy ten lepszy sory chopacy prawo rynku
Rekomendowane odpowiedzi