miedzikos Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a powiedzcie mi jak zdjąć osłone fotela w b7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a powiedzcie mi jak zdjąć osłone fotela w b7 ?Delikatnie podważ i ciągnij obudowa jest na metalowe spinki, tylko zacznij od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moi drodzy szybkie pytanie, co może być przyczyną że w fotelu jest pompowanie ledzwi góra/dół , a niestety nie działa prawo/lewo ? zapewne drut lędzwi peknun:wink: gdzieś był opis jak to gówno naprawić ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-bfb-tylna-oslona-siedzenia-ciegno-popowania-nowatorska-naprawa-59165/ znalazłam:decayed: inny sposób na pęknięty pręt http://a4-klub.pl/wnetrze-99/elektryczne-ledzwie-fotele-263818/ post#10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jaka jest mniejwiecej rozsadna cena za kompletny schowek z lodowka, 2 poleczkami, rurka i oczywiscie sprawna klapa do B6/B7? myśle że rozsadna cena to 450-500zł i jest nawet na allegro taki poniżej tej ceny to okazje są, sam szukałem długi czas samej lodówki i były po 300zł jak co masz tu: Schowek pasażera z lodówką Audi A4 B6/B7 Czarny (3364251207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a znalazł by mi ktoś samą klapę schowka , może być bez zamka do anglika w idealnym stanie , najlepiej z B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam elite Żeby nie było że nic sie nie dzieje to wrzuce małą zajawke tego co było grane ostatnio, niedlugo wiecej w moim temacie jak znajde dłuższa chwile na obrobienie fotek wiec zachęcam do obserwowania tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 :kox: żona, koleżanka, znajoma ? masz numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a znalazł by mi ktoś samą klapę schowka , może być bez zamka do anglika w idealnym stanie , najlepiej z B7 domin chyba miał ale b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 :kox: żona, koleżanka, znajoma ? masz numer a czy to ważne podziwiaj nature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam elite Żeby nie było że nic sie nie dzieje to wrzuce małą zajawke tego co było grane ostatnio, niedlugo wiecej w moim temacie jak znajde dłuższa chwile na obrobienie fotek wiec zachęcam do obserwowania tematu http://files.tinypic.pl/i/00416/ao1qqv5fz6p3.jpg ja tez chce taka sesje z taką panią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a znalazł by mi ktoś samą klapę schowka , może być bez zamka do anglika w idealnym stanie , najlepiej z B7 domin chyba miał ale b6 No dokładnie Domin ma podbij do niego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 :kox: żona, koleżanka, znajoma ? masz numer a czy to ważne podziwiaj nature wolał bym na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam elite Żeby nie było że nic sie nie dzieje to wrzuce małą zajawke tego co było grane ostatnio, niedlugo wiecej w moim temacie jak znajde dłuższa chwile na obrobienie fotek wiec zachęcam do obserwowania tematu http://files.tinypic.pl/i/00416/ao1qqv5fz6p3.jpg ja tez chce taka sesje z taką panią Truskaweczko myśle że nie było by wiekszego problemu, macie jakis dobry darmowy hosting do zdjęc bo ten co wrzucalem zazwyczaj na niego coś sie zwalił że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Próbował ktoś z Was rozbierać klapę schowka? tzn oddzielić klapę zewnętrzną z klameczką od cześci wewnetrznej klapy? da sie to zrobić? czy to jest klejone ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Próbował ktoś z Was rozbierać klapę schowka? tzn oddzielić klapę zewnętrzną z klameczką od cześci wewnetrznej klapy? da sie to zrobić? czy to jest klejone ze sobą?Się da tylko trochę rzeźbienia jest ale jak wyciągniesz schowek to będziesz wiedział co i jak oddzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 no właśnie o to chodzi, że mam wymontowaną klapę ze schowka leży przede mną i nie wiem od której strony to ugryźć :/ wykrecilem śrubkę aby zdemontować klamkę i teraz głowię się jak zabrać się do rozdzielenia tej klapy a nie chce nic połamać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi