H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Chlopaki pokrzywily mi sie tarcze w sumie nie wiem od czego,auto nie jezdzilo przez miesiac w zime i pozniej wsiadlem i odrazu mialem bicie,powiedzcie czy warto przetaczac tarcze? dodam ze tarcze sa prawie nowe bo maja moze z 3 tys km przebiegu Pojeździj, pohamuj i się ułożą.
laki83 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chłopaki pomóżcie...wie ktos jak zmyć/wyczyścić slady długopisu z alcantary??? bo ja dzisiaj swoja babe to juz chyba zatłuke:wallbash: Widziałem kiedyś w Realu na dziale z proszkami preparat do usuwania śladów po długopisie, producent to dr Beckmann czy jakoś tak... Tapnięte z SGS III udało mi sie w necie znalezc że ktos na kosmetykaaut.pl takie plamy z alcantary zmył alkoholem etylowym(spirytusem)...lepiej żeby to pomogło bo jak nie to flache łykne a żonie ręka noga mózg na ścianie:wink:
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chłopaki pomóżcie...wie ktos jak zmyć/wyczyścić slady długopisu z alcantary??? bo ja dzisiaj swoja babe to juz chyba zatłuke:wallbash: Widziałem kiedyś w Realu na dziale z proszkami preparat do usuwania śladów po długopisie, producent to dr Beckmann czy jakoś tak... Tapnięte z SGS III udało mi sie w necie znalezc że ktos na kosmetykaaut.pl takie plamy z alcantary zmył alkoholem etylowym(spirytusem)...lepiej żeby to pomogło bo jak nie to flache łykne a żonie ręka noga mózg na ścianie:wink: Tu taki kozak, a w domu Aga Cię za jaja trzyma że nawet nie piskniesz ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- PS. oby zeszło
turzol Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 operacja czyszczenie i uszczelnianie dolotu done. O ile syfu z EGR pozbyłem się w 30min to z kolektorem walczyłem cały dzień. Tutaj dobra rada - don't try this at home Balkon czarny, ja czarny, żona nie chce mnie już znać Cała mocna chemia jaką miałem w arsenale wymiękła z tym syfem, dopiero jak wypaliłem dziada to się poddał. Poza tym wszystkie o-ringi, uszczelnienia węży i opaski zapodałem nowe. Poskładałem do qpy i nawet jest różnica na plus.
rav85 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Lepiej żeby się nie przyznawał Tapnięte z SGS III Ja mój będzie na handel mogę się zamienić ;p dam tył sedan s4 bez pdc a wezmę ten z dziurami na pdc
laki83 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chłopaki pomóżcie...wie ktos jak zmyć/wyczyścić slady długopisu z alcantary??? bo ja dzisiaj swoja babe to juz chyba zatłuke:wallbash: Widziałem kiedyś w Realu na dziale z proszkami preparat do usuwania śladów po długopisie, producent to dr Beckmann czy jakoś tak... Tapnięte z SGS III udało mi sie w necie znalezc że ktos na kosmetykaaut.pl takie plamy z alcantary zmył alkoholem etylowym(spirytusem)...lepiej żeby to pomogło bo jak nie to flache łykne a żonie ręka noga mózg na ścianie:wink: Tu taki kozak, a w domu Aga Cię za jaja trzyma że nawet nie piskniesz ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- PS. oby zeszło no może i trzyma za jaja ale dzis taki opierdol dostała jak nigdy..kurde jeszcze zeby to gdzieś na boku popisane było a to na środku tego wysówanego podkolannika:kwasny:
Fr0styyy. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Coś mnie naszło i zasłoniłem kocem prawą lampę... ku mojemu zdziwieniu lewa miała jakieś dziwne odcięcie, no więc długo nie myśląc wyjąłem ją i zajrzałem do środka. Patrze a tutaj przesłona ustawiona na ruch lewostronny Teraz jest gut tylko lampy za nisko świecą... We wtorek/środę prawdopodobnie przyjdzie paczka z... Samopoziomowaniem reflektorów :] A poza tym spakowałem koła, kurde jakie to ciężkie, ledwo do samochodu na tył weszły
Marcino87 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Lepiej żeby się nie przyznawał Tapnięte z SGS III Ja mój będzie na handel mogę się zamienić ;p dam tył sedan s4 bez pdc a wezmę ten z dziurami na pdc który
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 klapa bagaznika wsedanie sie nie otwiera. Zamek nie reaguje. Jak mam go awaryjnie otworzyc zeby go wymienic?
domin79 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 klapa bagaznika wsedanie sie nie otwiera.Zamek nie reaguje. Jak mam go awaryjnie otworzyc zeby go wymienic? jesli masz składaną tylną kanape to właż do bagaja i pod trójkątem powinieneś mieć ciegienko awaryjne:wink:
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dobre wejście Hamerku :decayed::decayed: Zboczki
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wojtek a kluczem? Kluczem przekrecam w ta i spowrotem i nic sie nie dzieje. Ide sprawdzic domina pomyslem.
greg2505 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wojtek a kluczem? Kluczem przekrecam w ta i spowrotem i nic sie nie dzieje. Ide sprawdzic domina pomyslem. Wojtek spróbuj kluczem w lewą stronę ,(przeciwnie do wskazówek zegara )trochę siły trzeba użyć ,bo wrażenie jest jakby dalej nie można było klucza przekręcić
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zamek przekrecam od prawej do lewej strony o 180stopni.dalej to juz moge raczej tylko zlamac grot kluczyka. jakies inne pomysly? pod trojkatem nic tez nie znalazlem....
Rekomendowane odpowiedzi