wladi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Trzech facetów kawał życia zbierało na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijając wodą, w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Może napijemy się wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci się wkurzył: - To ja pół życia prawie nic nie jem, nie piję, oszczędzam, żebyśmy wyjechali... Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódkę?? pier**lę! - i obrażony poszedł spać. Dwóch wiec poszło, kupiło 2 flaszki, opili się zdrowo i wrócili do domu. Rano wstają, patrzą, a obrażalskiego nie ma. Wychodzą przed kwaterę... a tam leży krokodyl - wielki, tłusty krokodyl z otwartą paszczą! A z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego... Stoją tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi: - Na wódke k**wa sępił, a śpiworek od Lacoste.:polew:
H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Panowie hamować bajerę z tymi d*pami !! Wczoraj Ci się podobało:whistling: tak i podoba mi się nadal. Ale co za dużo to nie zdrowo. Kiedyś Prezes pisał, że musiał się tłumaczyć i PROSZĘ nie przeginać. PS. Ja mogę nawet w pracy d*py oglądać ale wiecie forum jest ogólnodostępne i nie każdemu to pasi (ale to już Truskawka pisała:wink:) Ani nasza, ani Prezesa wina, że trafił się "ktoś", komu nie przypasowało zdjęcie cycków w staniku, czy tam nawet bez - niestety rządzi tutaj i to na niego spadają konsekwencje za takich ludzi według mnie w regulaminie powinno być jasno oznajmione, że "jestem osobą pełnoletnią i akceptuje materiały, które mogą być uznane za materiały tylko dla osób pełnoletnich" (nie mam teraz głowy jak to powinno być ujęte jakoś tak "urzędowo" i z sensem) - nie oszukujmy się Panie i Panowie - trzynastolatki się tutaj nie rejestrują, tylko osoby, które mają już swój rozum chyba, tak? Parodia to jest dla mnie z tym dosadzaniem się do gołych cycków, czy nawet i d*p - jasno określone w pierwszym poście, że można pisać o wszystkim? Jeszcze kuźwa pogrubione Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moja opinia i sugestia, także tego... Wracając do rzeczywistości - właśnie odpalony Heineken, zaraz wjedzie na ruszt zdrówencjo! Cp prawda to prawda po 19-tej wszystkie dzieci powinny isc juz spac a rano do szkoly a nie po internecie gole baby ogladac. Akurat te dzieci chyba mają to najbardziej w poszanowaniu.. Moim zdaniem to jakiś la'pantofel którego żona/laska przyłapała jak przeglądał forum i były wklejone zdjęcia, wtedy dostał wpi...ol mokrym laczkiem i postanowił coś z tym zrobić
wladi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 :polew: mokrym laczkiem mówisz...ja bym obstawił gołym cycem w pysk:polew:
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce dzisiaj pracować..
jozek726 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 +1 dodatkowo po silce zjebany jestem
Wandej Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kaju u mnie znowu ciechan w promocji po 2.50zl:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Weś mnie nie fkoorwiej, że miodowy...? To całego busa do Polski wyśle po towar Zielony mój ulubiony:naughty: 2 tygodnie ważności mu zostało ale jest fpytkę ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:14 ---------- Zamiast d*p:decayed:
kowal223 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemanko gdzie najlepiej się wpiąć żeby działało sterowanie lędźwi w fotelach jak nie mam orginalnej kostki wypuszczonej z instalacji ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- moze posiada ktoś wiązkę elektryczna grzanych stołków miedzy klimatronikiem a fotelami, wiązka z foteli jest w originale tylko brakuje połączenia kostek z klimatronikiem
domin79 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemanko gdzie najlepiej się wpiąć żeby działało sterowanie lędźwi w fotelach jak nie mam orginalnej kostki wypuszczonej z instalacji---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ---------- moze posiada ktoś wiązkę elektryczna grzanych stołków miedzy klimatronikiem a fotelami, wiązka z foteli jest w originale tylko brakuje połączenia kostek z klimatronikiem masa ze słupka a + po bezpieczniku , masz tam zdaje sie wolny 43 lub 42 dokładasz pina i bezpiecznik i hula:naughty:
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 krótkie pytanie zaślepiał ktoś EGR ? WARTO ? czy kupić nowy ? AVF proszę o opinie Zaślepka EGR zestaw TDI VW AUDI SKODA SEAT FORD VO (3473910126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fantowski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 krótkie pytanie zaślepiał ktoś EGR ? WARTO ? czy kupić nowy ? AVF proszę o opinie Zaślepka EGR zestaw TDI VW AUDI SKODA SEAT FORD VO (3473910126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam zaślepiony.. już dobre pół roku
daniels Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 zaślep nie kupuj,szkoda kasy na tego syfa
jozek726 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jaki interfejs można podłączyć pod RNSa ?
turzol Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Rozbudowa FIS-a , całkiem niezłe totoFIS-Control (CAN-Bus version for Audi B6) - YouTube
Artur82 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 zaślep nie kupuj,szkoda kasy na tego syfa też nie mam już chyba z rok i spokój z gównem
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Artur wielkie dzięki za zrobienie wlepek
Artur82 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 http://s9.postimg.org/6o65yiz17/Obraz_011.jpghttp://s23.postimg.org/kwz2u7nt3/SAM_1391_002.jpg http://s22.postimg.org/4som0zg25/20130819_172601.jpg Artur wielkie dzięki za zrobienie wlepek Dzięki za reklamę
Wandej Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Artur tworzysz jeszcze naklejki b6d? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi