serfin Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Napisze Tobie jeszcze dzis hehe za kilka godzin, patrze ze ma gdzies tam dobrego czarodzieja od licznikow, dobrze wiedziec ja tu u siebie nie mam specow od niczego, nawet Gwerty zwial z polnocnego wschodu do Poznania.
niewek Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 I też jak zrobić żeby na starcie zegary leciały do końca i spowrotem?
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Powiem tyle ze zadnym kodowaniem tego nie zrobicie. Tylko zew emulator typu vfiz lub cos podobnego. Ale poczekam az daniels sie wypowie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
mateo1597 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 I też jak zrobić żeby na starcie zegary leciały do końca i spowrotem? Fakt, wygląda to genialnie
Fr0styyy. Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Open Ceremony, nic taniego. Poza tym lipa, bo wskazówki równo nie idą to raz, a dwa, że tylko od prędkościomierza i obrotomierza
Marcino87 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Powiem tyle ze zadnym kodowaniem tego nie zrobicie. Tylko zew emulator typu vfiz lub cos podobnego. Ale poczekam az daniels sie wypowie Sent from my iPhone5 using Tapatalk dokładnie pewnie dokładał ten cały sprzęt bo widać że są opcję do wyboru w zegarach dla mnie za tą kasę to nie warte zachodu
Zemis Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Siema Pany Duzo zachodu jast z przerobka kratek nawiewu z GB na Europe? Bo watpie zeby wialy tak samo:/
barrowiec1 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Siema PanyDuzo zachodu jast z przerobka kratek nawiewu z GB na Europe? Bo watpie zeby wialy tak samo:/ a co też na lewo wieją?? co ta ma inaczej wiać???
daniels Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Open Ceremony, nic taniego.Poza tym lipa, bo wskazówki równo nie idą to raz, a dwa, że tylko od prędkościomierza i obrotomierza lipa na maksa zwłaszcza że to była wersja testowa nie wyskalowana do diesla
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Elyta Byłby chętny na.rns-e zwykły coś ok 1.5k. Cena taka se ale ma być igła.
daniels Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 ElytaByłby chętny na.rns-e zwykły coś ok 1.5k. Cena taka se ale ma być igła. spytam kumpla bo szuka
Wandej Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 ElytaByłby chętny na.rns-e zwykły coś ok 1.5k. Cena taka se ale ma być igła. Mi by się sam wyświetlacz przydał
Zemis Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Kurde myslalem ze kratki z GB sa inne ale jak takie same to spoko:) to chyba B5 jest jakas roznica:mysli:
Rekomendowane odpowiedzi