Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze ja zadnych listewek nie sprzedaje sam sie zapytales czy moge zalatwic a ja powiedzialem ze moge za 275 za tyle ile sam kupilem no ale ty bys pewnie chcial zebym ja je kupil za 275 i ci je za 200 sprzedal i jeszcze pomalowal ja chcialem ci pomuc jak mnie zapytales czy zalatwie wiec troszke ci sie w gluwce dzieciaku pomieszzalo skoro juz komentujeszz to napisze co robisz otóz zapytalem sie pana domiNIKT1 o to czy zalatwi plastiki wnetrza powiedzial ze sie popyta na drugi dzien czyli dzisiaj zapytalem sie czy cos wie powiedzial ze moze zalatwic to to i to ale nie wie jaki stan i za ile a ja w zwiazku z jego odp i znaleziniem interesujacej mnie oferty kupile gdzie indziej a pan domiNIKT 1 sie wielce obrazil i teraz udaje swietego zapewne jest zly ze nie zarobil a co do foteli wszystko moze na nich przeczytac nie bede kopiowal tematu pozdrawiam cala reszte prócz pana domiNIKT1[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:35_________________________________________________ps a temat jego w którym sie wypowiadalem usunol bo bal sie ze ktos przeczyta żal :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:36_________________________________________________i te jego powiedzonko jelenie w lesie nie na forum widac co na nim robisz :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Słowo główka pisze się przez ó a nie u :polew: - widać że nie mój poziom rozmówcy.

A co do części to chciałeś już przyjechać po nie a ja też nie jestem dzieckiem skoro czegoś potrzebujesz a ja już prawie to mam dla Ciebie dzwonie pytam, płace za telefon poświęcam swój czas bo jak wiadomo tych plastików jest trochę a Ty mi podczas rozmowy na gg w 2 sekundy mówisz że już kupiłeś to jest trochę nie tak? Sam przyznałeś że to nie jest fair. Co do części to zawsze mam w idealnym stanie i Ty też takie byś dostał. Tu nie chodzi o to że ode mnie nie kupiłeś bo mi na tym nie zależy tu chodzi w jaki sposób wystawiłeś mnie do wiatru i tyle. Ja się staram żeby było dobrze 2 dni poświęcam na to a Ty chwila i koniec rozmowy nawet nie usłyszałem - przepraszam Dominik dostałem w lepszej cenie więc zamówiłem. Wtedy bym zrozumiał tak ?

P.S nie jesteś osobą z którą mogę prowadzić konwersację na moim poziomie - więc odpuszczam.

:hi:

Opublikowano

przexczytaj sobie nasza rozmowe napisalem przepraszam a ze nie umiesz czytac hmm nie moja wina nie gadaj juz glupot ze dwa dni na to poswieciles i sam mi napisales ze nie wiesz w jakim sa stanie wiec nie mac ludzim w glowie a to ze jestem dyslektykiem(taka choroba pisze bvo zapewne nie wiesz problemy z ortografia) to i tak uwazam ze nie jestem na twoim poziomie gdyz jest równy zeru ja mam troszke wyzszy poziom intelektualny od ciebie dzieciaczku

Opublikowano

Panowie... Prosimy was. Załatwiajcie takie sprawy na PW albo jeszcze inaczej, np. za Stodołą :)

Nie przypadliście sobie do gustu No Bywa...

Ale nie zmuszajcie nas do wybierania i stawania po którejś stronie.

Sprawa błacha a tyle złości ..

Dejta spokój. ochłońcie :JC_fan:

Opublikowano

Panowie... Prosimy was. Załatwiajcie takie sprawy na PW albo jeszcze inaczej, np. za Stodołą :)

Nie przypadliście sobie do gustu No Bywa...

Ale nie zmuszajcie nas do wybierania i stawania po którejś stronie.

Sprawa błacha a tyle złości ..

Dejta spokój. ochłońcie :JC_fan:

Popieram kolegę odpuście, kazdy ma jakies tam niesnaski i nie ma tego co tutaj poruszać. :wink4:

Opublikowano

tylko to pan domiNikt zaczol kometujac rózne zeczy na forum ja tylko sie bronie nie atakuje nie pozwole zeby jakis szczeniak po mnie jezdzil :)

Opublikowano

a ja jestem po stronie ..... :mysli: egipskich revolucjonistów :> :)

ZDRAJCA ;(

Opublikowano

Ja stwierdzam fakty że kolega chce zarobić na forumowiczach i tyle chyba nie ma w tym nic złego. Obraża mnie w dodatku - kultury się naucz. A te jego nerwy świadczą o tym czyja jest wina. Ja odpuszczam bo mi na znajomości z tym ,,forumowiczem,, nie zależy.

Zacytował bym Leszka Millera vs Zbigniew Ziobro jeżeli nie wiesz o co chodzi :

,,pan jest zerem,,

Opublikowano

odpuszczasz juz od kilku postów ale widac nie umiesz :wink4:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:58_________________________________________________widac kto rzuca slowa na wiatr ja juz koncze przepraszam reszte ze musala na to patrzec na to zalosne zachowanie i zawisc pana domiNIKT1 :hi:

Opublikowano

a ja tam stane po stronie Dominika :polew: juz pisze dlaczego... :evil:

ktos kiedys wrzucil link z jakim zderzakiem bodajże i dajmler go zwinal...kiedy napisalem ze to byl zderzak dla kogos On napisal, ze kto pierwszy tenb lepszy!! - TAK TEZ SIE NIE ROBI !! :thumbdown:

A z tego co wiem to Dominik to porządna firma :notworthy:

Opublikowano

Dziękuje to dla mnie wiele znaczy :good: nie musiałeś tego robić bo od nikogo tego nie oczekuje żeby stawał po mojej stronie. Ja się staram zawsze być fair wobec innych i oczekuje tego samego.

Jeszcze raz dziękuje :hi:

Opublikowano

Pytam jeszcze raz czy ktoś jedzie jutro do Jugowic na KJS?

Opublikowano

Dominik nie ma co dziekowac po prostu pisze co mysle :decayed:

Opublikowano

czerwony avant by ABT- gdzie taki tylny zderzak dostać :confused4:

Opublikowano

a w ktorej min sie pojawia?

Opublikowano

czerwony avant by ABT- gdzie taki tylny zderzak dostać :confused4:

znalazłem..jest na 1:13sec...co do zderzaka to poszukaj na niemieckim e beyu...choć może też sie kiedy uda na allegro

Opublikowano

3806556126_876415ba99_b.jpg

3806559312_3ca641f666_b.jpg