Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te co wkleiłem są biksy

• Odpowiedzi 86.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany a od kogo brac adaptery do zamontowania projektorow z b8 w bixach?

Opublikowano
Pany a od kogo brac adaptery do zamontowania projektorow z b8 w bixach?

qwerty :wink:

Opublikowano

Ja brałem do Gwerty'ego i zadowolonym :thumbup1:

Opublikowano

no i wykrakałem, że kolizje parkingowe nie imają się moich furek. dziś 18:10 po pracy idę na parking i z przyzwyczajenia obchodzę auto w koło a tu niespodzianka na tylnim lewym błotniku, który jest delikatnie wgnieciony i jest na nim cudzy zielony lakier. zastanawiam sie jakiej pasy uzyc lub innego srodka by to usunąc z mojego lakieru, mam maszynkę do polerowania z wkładami. jak usune ten obcy lakier lepiej juz dla oka bedzie to wygladac. no i ile wybulę na wyciągniecie tego? bo na szczescie obejdzie sie bez szpachlowania i malowania, tak myślę. a o to foto:

20131008_181241.jpg

Opublikowano
no i wykrakałem, że kolizje parkingowe nie imają się moich furek. dziś 18:10 po pracy idę na parking i z przyzwyczajenia obchodzę auto w koło a tu niespodzianka na tylnim lewym błotniku, który jest delikatnie wgnieciony i jest na nim cudzy zielony lakier. zastanawiam sie jakiej pasy uzyc lub innego srodka by to usunąc z mojego lakieru, mam maszynkę do polerowania z wkładami. jak usune ten obcy lakier lepiej juz dla oka bedzie to wygladac. no i ile wybulę na wyciągniecie tego? bo na szczescie obejdzie sie bez szpachlowania i malowania, tak myślę. a o to foto:

http://s11.postimg.org/3umof5le7/20131008_181241.jpg

no ladnie:facepalm:pewnie kartka z numerem telefonu sprawca zostawil:facepalm:

Opublikowano

i 300 pln na naprawe :naughty:

Opublikowano

Pany ja zapytaniem , w moim autku na tylnych amortyzatorach wylał się płyn i strasznie siedzi w dół mam pytanie jakie kupić amorki , oczywiście kupię wszystkie 4 , czy sportowe czy normalne ori , a tak powiem jakie wy macie i jakie mi polecacie

Opublikowano

tak by zrobil pozadny obywatel:decayed:

Opublikowano

kazdy Polaczek tak robi on jak tak nie zrobił pewnie był z Norwegi :decayed:

Opublikowano

kazdy Polaczek tak robi on jak tak nie zrobił pewnie był z Norwegi :decayed:

:grin::grin:

Opublikowano

Jasne w tym kraju nie spodziewalbym sie kartki i takiej uczciwosci i honoru, poprostu ludzie sa bez honoru. Nie bede nawet zawracal sobie glowy zglaszaniem tego bo nic z tego nie wyniknie a stalo przy katedrze, moze jakis wierny mi tak zalatwil. Popytam jutro ludzi ze sklepow moze ktos cos widzial. To jak czym najlepiej sobie usunac ten obcy lakier? Wyciagniecie tej delkatnej wgnioty kosztuje 300zl?! :eek:

Opublikowano

Zajedź na ul . Suwalska 84 w Ełku i zapytaj zajmują się głownie wyciąganiem wgnieceń

Opublikowano
Jasne w tym kraju nie spodziewalbym sie kartki i takiej uczciwosci i honoru, poprostu ludzie sa bez honoru. Nie bede nawet zawracal sobie glowy zglaszaniem tego bo nic z tego nie wyniknie a stalo przy katedrze, moze jakis wierny mi tak zalatwil. Popytam jutro ludzi ze sklepow moze ktos cos widzial. To jak czym najlepiej sobie usunac ten obcy lakier? Wyciagniecie tej delkatnej wgnioty kosztuje 300zl?! :eek:

bron boze nie sugeruj sie tym co napisalem ze 300pln :wink: byl zart tyczacy sie tego co napisal tomcrack27

Opublikowano

Ooo dzieki za info mycha, jutro podskocze i zobaczy sie co i jak. A na matejki ten zaklad picowania fur dobry jest? No i czy zetrzec cudzy lakier? By swojego nie porysowac? Bo jak usune ten zielony to nie bedzie tragedii z wygladem :)

Opublikowano

Ok to dwa pytania i prosze o 2 odpowiedzi. 1. Ile kosztuje takie wyciaganie wgnioteczki? 2. Czym moge sam zetrzec/usunac cudzy lakier z mojego? Mam taka maszynke obrotowa do polerki i kilka wkladow, jeszcze nie przetestowalem jej. No i mam paste polerska K2. Czy tego moge uzyc?

Opublikowano
Ok to dwa pytania i prosze o 2 odpowiedzi. 1. Ile kosztuje takie wyciaganie wgnioteczki? 2. Czym moge sam zetrzec/usunac cudzy lakier z mojego? Mam taka maszynke obrotowa do polerki i kilka wkladow, jeszcze nie przetestowalem jej. No i mam paste polerska K2. Czy tego moge uzyc?

Ok 50zł

Rozpuszczalnik + szmata i zmyj ten zielony lakier, K2 tylko porysujesz sobie lakier...

Opublikowano

K2 to syf i narobi tylko gnoju na lakierze.

Opublikowano

Dzieki chlopaki za te info, chcialem wlasnie usunac ten cudzy lakier bez robienia szkody dla mojego. No i dzieki za wycene wyciagania wgniotki. Mnie tu pewnie beda chcieli naciac na 100-150zl minimum czarujac mi.