Artur82 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 max. 50zł ale to naprawde max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Majac stu procentowego klient odpuscilem ze sprzedaża a4. Ale powiem Wam, ze mialem chyba ze 40 telefonow od srody rano. Niestety wyjechalem w delegacje do wczoraj i jakos mi przeszlo:decayed: Mimo wszytsko jestem w szoku jakie bylo zainteresowanie staruszkiem. Przeroslo moje kazde oczekiwanie:grin: B6 rulezzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jakby nie patrzeć miałeś mega dobrą cene... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki Artur:wink: Dałeś w miarę dobrą cenę na auto a jest całe w s-line i ładne to dzwonili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja za swojego starszego dałem więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 No chcialem 26 tys bez alu i navi. Mialem klienta z kolami za 28 tys i zostala navi z calym bajzlem daje to 30 tys. NIestety B8 chce tez w pelnym s linie i troche kosztuje a w c6 nie ma dla mnie silnika a do e60 jakos sie nie przekonalem- wnetrze:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 a 3.0 tedeji Q ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 a 3.0 tedeji Q ? Odpada ze wzgledu na spalanie. Autem jezdzi 90 % czasu zona i jej takie auto wogole nie potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 to zmienię trochę temat bo coś mi dziś z rana zapiszczało, jak odpaliłem auto, obstawiam że to coś przy klimie (mam wszystko na jednym pasku), rolkę alternatora wymieniłem żeby wykluczyć piszczenie tej rolki, a co tam jest przy klimie do wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Majac stu procentowego klient odpuscilem ze sprzedaża a4.Ale powiem Wam, ze mialem chyba ze 40 telefonow od srody rano. Niestety wyjechalem w delegacje do wczoraj i jakos mi przeszlo:decayed: Mimo wszytsko jestem w szoku jakie bylo zainteresowanie staruszkiem. Przeroslo moje kazde oczekiwanie:grin: B6 rulezzz szukam zadbanej B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 nie spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :siema: nie śpimy Andrzej, pracujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Majac stu procentowego klient odpuscilem ze sprzedaża a4.Ale powiem Wam, ze mialem chyba ze 40 telefonow od srody rano. Niestety wyjechalem w delegacje do wczoraj i jakos mi przeszlo:decayed: Mimo wszytsko jestem w szoku jakie bylo zainteresowanie staruszkiem. Przeroslo moje kazde oczekiwanie:grin: B6 rulezzz szukam zadbanej B6 Kupuj B7. Na allegro pelno tego od 25 tys:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Józek może to być rolka alternatora przypadłość w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 właśnie i mi coś popiskuje z okolic alternatora(tak mi się wydaje) ale tylko kiedy zimny ,jak się rozgrzeje jest cisza ,może to być rolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Józek może to być rolka alternatora przypadłość w B6 Rolka byla wymieniona wiec na pewno nie ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 :siema:nie śpimy Andrzej, pracujemy to wy pracujcie a ja ide spac wlasnie skonczylem ogladac ostatni odcinek breaking bad do pracy wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Siema Elyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Józek może to być rolka alternatora przypadłość w B6 Rolka byla wymieniona wiec na pewno nie ona ja wymieniałem dwa razy bo pierwsza mi podpadała pomimo, że nowa i jednak była wadliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi