marcin9680 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Z tym + - możesz mieć rację. Bo jak oskrobalem N18 tą prowadnice i podłączyłem to nie wstaje turbo wcale. Sony Xperia Tapatalk 4. Tak wlasnie podejrzewam , ze jak napisales ze zawor w Twoim wozidelku dziala inaczej + calkiem inna wtyczka a mimo to sa dwa piny we wtyczce i w zaworze to jedynie co moga sie roznic to wlasnie plusem i minuse w obu zaworach od turbiny i od EGR-u. ---------- Post dopisany at 01:17 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ---------- Jak wtyczka jest rozbieralna a domniemam ze tak to zamien piny miejscami i wtedy podlacz zawor i bedziesz wiedzial co i jak Tylko jak tak zrobisz to przed podmiana zapamietaj ktory pin to + i - jak bys chcial wrocic do pierwotnego podlaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Teraz mi się przypomniało że i róg inny jest zciety na wtyczce. Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Teraz mi się przypomniało że i róg inny jest zciety na wtyczce. Sony Xperia Tapatalk 4. Ja na Twoim miejscu wyjol bym piny z wtyczki podlaczyl odwrotnie do zaworu (wsunol piny "samiczki" na "samce" w zaworze) i zobaczyl czy zawor zaskoczy jak tak to bym kupil tylko pasujaca wtyczke i ja zalozyl i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 http://sklep.wazcar.pl/eskleptecdoc/clientcatalogue/7-22903-19-0,23-1--22903----7~922903~919~90.aspx Ta lajza jest z jakimś regulatorem cisnienia wiec musze oryginał ale znalazłem. Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 7.22903.19.0 PRZETWORNIK CIŚNIENIA VW - WazCar E-SKLEPTa lajza jest z jakimś regulatorem cisnienia wiec musze oryginał ale znalazłem. Sony Xperia Tapatalk 4. Juz wkoncu forum zaczelo banglac , sluchaj no kolego a Ty ten zawor to pewnie na gwalt potrzebujesz? ---------- Post dopisany at 02:53 ---------- Poprzedni post napisany at 02:49 ---------- Bo teraz wiem o ktory Ci chodzi i nie obiecuje czy jeszcze mi zalega w garazu ale na 90% jestemm pewny ze mam taki zawor wyjety kiedys z auta to jak by Tobie sie nie spieszylo to moge Ci go wyslac tylko po kosztach wysylki jak by to Ci pasowalo ? ale najpierw musze rano sprawdzic w garazu czy jeszcze tam jest ---------- Post dopisany at 02:54 ---------- Poprzedni post napisany at 02:53 ---------- Do Mojego auta i tak nie podejdzie tak wiec jest mi zbedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Strzala z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A co z niebieskim wyszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A co z niebieskim wyszlo? chciałęm vin to się rozłączył i już nie odbierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 siemaneczko , co tam u was w weekend , a pogoda powiem wam że mam piękną słoneczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Bry Trzeba dziś ze słońca korzystać i skórki przesmalcować na zimę. Siemka ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Audi A4 28500.00 PLN. Olkusz - otoMoto.pl co myślicie o tym ? sprowadzony przez karzełka -nie umie klapy/maski podnieść do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Bry Trzeba dziś ze słońca korzystać i skórki przesmalcować na zimę. Siemka ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Audi A4 28500.00 PLN. Olkusz - otoMoto.pl co myślicie o tym ? sprowadzony przez karzełka -nie umie klapy/maski podnieść do końca jak to ktoś widział te auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Czy te włączniki świateł z AUTO nowe po 70zł to są coś warte czy kupić lepiej używkę w stanie igła za 150-200zł??? Miał ktoś z tymi włącznikami do czynienia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 kupuj uzywke te podróbki sa duo bani:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 kupuj uzywke te podróbki sa duo bani:thumbdown: Też tak myślałem, że te zamienniki niby super jakości są do bani.Jak to mówią chytry dwa razy traci.Lepiej kupić z B7 z koncówką D bo chyba już się nie wycierają tak jak w B6??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 dokładnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Panowwie zastanawiam sie nad jakims dodatkiem do "gnojowki" co by troche przeczyscilo pompki w B6 Czytalem raz tutaj ze LM (Liqou Molly- chyba tak sie pisze) jest dobry i daje jakies efekty tylko czy ktos to stosowal i skad to dorwac? Ma ktos cos takiego? Prosilbym o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A co z niebieskim wyszlo? chciałęm vin to się rozłączył i już nie odbierał o f*ck ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- Panowwie zastanawiam sie nad jakims dodatkiem do "gnojowki" co by troche przeczyscilo pompki w B6Czytalem raz tutaj ze LM (Liqou Molly- chyba tak sie pisze) jest dobry i daje jakies efekty tylko czy ktos to stosowal i skad to dorwac? Ma ktos cos takiego? Prosilbym o info wlej sobie na początek to: LIQUI MOLY 2666 DIESEL SPULUNG CZYŚCI WTRYSKI ON (3625385799) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. potem do paliwa weź np 2x to : Liqui Moly 8340 Stop Dymieniu 0,15l Gdańsk Filtry (3522151360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. "Pomaga utrzymać silnik i wtryskiwacze w czystości, zapobiega zatykaniu i korozji końcówek wtryskiwaczy oraz zacieraniu iglic we wtryskiwaczach silników wysokoprężnych." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dzieki Jozek Nie ma ktos do sprzedania pojedynczej felgi 16" pod hamulce 320mm? Chetnie przygarne info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi