jozek726 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Artur a do jakiego telefonu chcesz ?
MARCIN607 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Wojtek jakie masz beemwu? e90 M pakiet full. Grubo dsj foto na Pw.. I jak masz przejsciowki do rns na.handel też daj cenke.
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Artur a do jakiego telefonu chcesz ? do n8 ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Felgi? 18x8 tak tak felgi...
Marcino87 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 ORYGINALNA BATERIA NOKIA BL-4D N8 E7 E5 N97 MINI (3586822790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wygląda najciekawiej, bo te chińskie to :thumbdown:
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 ORYGINALNA BATERIA NOKIA BL-4D N8 E7 E5 N97 MINI (3586822790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wygląda najciekawiej, bo te chińskie to :thumbdown: jutro zadzwonie do serwisu nokia w bYdgoszczy tgo bede cos wiedział jaki koszt
jozek726 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Kto się zajmuje DIVISIONem na FB ? Bo nuda tam straszna mógłbym tam coś powklejać, podziałać jak ktoś by tam wyraził zgodę
fantowski Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Panowie kupowiał ktos z Was baterie do fona? możecie polecić jakiegoś sprzedawce?? Artur napisz do Pablo on siedzi w telefonach i jak coś to Ci na pewno ori ściągnie:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył..
marcin9680 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Pany ile mozna wolac za FIS-a z RS4 2006r. ???
Marcino87 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон
Fr0styyy. Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera.
Marcino87 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera. Kierowcy to chyba mam moglbym Ci podeslac i bys zobaczyl i wiedzial czy to to. Sent from my телефон
Fr0styyy. Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera. Kierowcy to chyba mam moglbym Ci podeslac i bys zobaczyl i wiedzial czy to to. Sent from my телефон Szkoda zachodu Marcinie, ale dzięki Jutro rozbiorę ten zamek i zobaczę, obstawiam zimny/nadłamany lut na płytce drukowanej, chociaż dziwne, bo na wyjściach w tej kostce jest sygnał jak klikam mikrostykiem Eh. ---------- Post dopisany at 03:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------
andr3i Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Rezacze gdzie sie wpinamy kablami z kostki czarnej od czujnika zapiecia pasow?
Artur82 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 :siema: ---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ---------- Kto się zajmuje DIVISIONem na FB ? Bo nuda tam straszna mógłbym tam coś powklejać, podziałać jak ktoś by tam wyraził zgodę ja mam dostęp...ale czsu mało...Józke dawaj foty na PW i będę wstawiał na FB
Rekomendowane odpowiedzi