Wandej Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ale ori tak? Ja swoje chce opchnąć tylko musiałbyś je prysnąć bo białe nie będą ładnie wyglądac:decayed: A może i będą napisz w Batalionie niech Ci VT zrobią
wladi Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ale ori tak? Ja swoje chce opchnąć tylko musiałbyś je prysnąć bo białe nie będą ładnie wyglądac:decayed: A może i będą napisz w Batalionie niech Ci VT zrobią No spoko można coś pomyśleć
Marcino87 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma ktos luzne dekielki z felg audi ? Z 15 ' Sent from my телефон
domin79 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma ktos luzne dekielki z felg audi ? Z 15 'Sent from my телефон Marcin w sobote se lukniesz cos tam lezy , moze cos dopasujesz:naughty:
Marcino87 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma ktos luzne dekielki z felg audi ? Z 15 'Sent from my телефон Marcin w sobote se lukniesz cos tam lezy , moze cos dopasujesz:naughty: i mój szwagier ma wpaść na małe rezanie
wladi Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma ktos luzne dekielki z felg audi ? Z 15 'Sent from my телефон Marcin w sobote se lukniesz cos tam lezy , moze cos dopasujesz:naughty: i mój szwagier ma wpaść na małe rezanie No chyba Cię pojeb....Ty ogarniasz najpierw 3 fury dopiero szwagier ewentualnie będzie mógł wyrezać nowe żarówki:grin::grin:
Marcino87 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Ma ktos luzne dekielki z felg audi ? Z 15 'Sent from my телефон Marcin w sobote se lukniesz cos tam lezy , moze cos dopasujesz:naughty: i mój szwagier ma wpaść na małe rezanie No chyba Cię pojeb....Ty ogarniasz najpierw 3 fury dopiero szwagier ewentualnie będzie mógł wyrezać nowe żarówki:grin::grin: ja na to jak na lato
Gość harry19-19 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Pany jedzie ktoś z was jutro lub w sobotę na długi weekend do Zakopanego
Marcino87 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Pany jedzie ktoś z was jutro lub w sobotę na długi weekend do Zakopanego my się zakopiemy w taborze
Gość harry19-19 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Pany jedzie ktoś z was jutro lub w sobotę na długi weekend do Zakopanego my się zakopiemy w taborze a to ja akurat o tym wiem Marcin ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- wpadłbym do Domina jak cholera no ale dawno byłem w Zakopanym i chciałbym odwiedzić tamte tereny w ten długi weekend
wladi Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Pany jedzie ktoś z was jutro lub w sobotę na długi weekend do Zakopanego my się zakopiemy w taborze a to ja akurat o tym wiem Marcin ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- wpadłbym do Domina jak cholera no ale dawno byłem w Zakopanym i chciałbym odwiedzić tamte tereny w ten długi weekend Teee kierownik ja Cię widzę w sobotę...kuźwa Zakopane mu się zachciało:facepalm::polew:
kris-krzysztof Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 harry19-19 chesz to bede w krak to spota mozna zrobic szukałem czegos w zakopcu ale sie późno opamiętałem i juz nic ciekawego nie było. W grudniu myślę wyskoczyć
Gość harry19-19 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 hmmm każdej chwili mogę zmienić zdanie i zjawić się u Dońka o ile mnie Domin przyjmie ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- harry19-19 chesz to bede w krak to spota mozna zrobic szukałem czegos w zakopcu ale sie późno opamiętałem i juz nic ciekawego nie było. W grudniu myślę wyskoczyć o proszę ty też na wczasach , Krisie ja też nic nie rezerwowałem ale stoją ludzie z kartkami z napisanymi nocleg więc myślę że prędzej czy póżniej znajdzie się
daniels Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Darek znajdziesz ale długie weekendy w zakopcu to z reguły masa,masa chalastry i korki
Rekomendowane odpowiedzi