MARCIN607 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ty Endriu aleś mi wczoraj nr odjebał. Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki Dobrze że jej bluzeczke obiecalem-kosztowales mnie pare plnów Oj tam najwyżej pójdziesz do Częstochowy lub Lichenia na pielgrzymkę chyba na zimnego lecha z chmielu
turzol Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja wlasnie zarzucilem srankangi na zime (prod taiwan) i póki co pozytywnie. Cisza jak makiem zasial. Zadnych problemow z wywazeniem. Pelna opinie wystawie im jak sypnie bialym Poczekaj jak Ci je wyząbkuje Wtedy napale nimi w piecu ja im daje i tak max 2 sezony. Srednia ocen z oponeo to 4,7 przy kilkuset wystawionych wiec tak zle z nimi nie jest
Patryś Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach
Patryś Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja zawsze odpowiadam: Nie widzisz że to tylko zdjęcie ktoś wrzucił jest i już co zrobie. Nie oglądam d*p tylko czytam temat.
H4mm3R Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja wlasnie zarzucilem srankangi na zime (prod taiwan) i póki co pozytywnie. Cisza jak makiem zasial. Zadnych problemow z wywazeniem. Pelna opinie wystawie im jak sypnie bialym Poczekaj jak Ci je wyząbkuje Wtedy napale nimi w piecu ja im daje i tak max 2 sezony. Srednia ocen z oponeo to 4,7 przy kilkuset wystawionych wiec tak zle z nimi nie jest
wladi Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach temat jest uniwerslany i to jest piękne
Wandej Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed:
Patryś Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 temat jest uniwerslany i to jest piękne O to w nim chodzi.
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: to chyba ciut do mnie się tyczy
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: to chyba ciut do mnie się tyczy tez
jozek726 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 będę pamiętał że mam się ogarnąć
H4mm3R Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: Wybacz wladi ale facetów dla Ciebie wklejać nie będę skoro Ci baby nie pasują
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: Wybacz wladi ale facetów dla Ciebie wklejać nie będę skoro Ci baby nie pasują tu nie chodzi o Wladiego bo to ja temat zacząłem
Wandej Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: Wybacz wladi ale facetów dla Ciebie wklejać nie będę skoro Ci baby nie pasują :polew:Popłakałem się
wladi Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Uderz w stół to nożyce się odezwą:polew:
H4mm3R Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: Wybacz wladi ale facetów dla Ciebie wklejać nie będę skoro Ci baby nie pasują tu nie chodzi o Wladiego bo to ja temat zacząłem To Ty też nie masz co liczyć na takie fotki
Artur82 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Wchodzę sobie w div Żona za plecami a tam kuźwa CYCUSZKI myślę sobie ale się zaraz naslucham biorę up i znowu cycki A ja co jakiś czas słyszę: Znowu gołe baby oglądasz zboczeńcu! Jak wchodzę w ten temat no bo do niektórych nie dociera ze to jest temat o autach +1:decayed: Wybacz wladi ale facetów dla Ciebie wklejać nie będę skoro Ci baby nie pasują :polew:Popłakałem się no to zamiast płakać to na przyszłość zanim coś wstawisz to pomyśl
H4mm3R Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Uderz w stół to nożyce się odezwą:polew:
Rekomendowane odpowiedzi