marcin9680 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 o te numery części co mi mogą napierd...ć To jest numer gumy na stabilizator np RS4 ale do B6 tez pasuje jak srednica stabilizatora to 29mm 4D0 411 327Ja to numer lacznika do stabilizatora 8E0 411 317/318 Jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm: Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... ---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:20 ---------- wkurfiacie mnie tylko z tymi klamkami a ja wiem gdzie takie leżą
deal Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... ---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:20 ---------- wkurfiacie mnie tylko z tymi klamkami a ja wiem gdzie takie leżą zazdroszcze kupujacym ladna szuke wyrwali mozna wiedziec za ile poszla ?
Armi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... Miał rację, nie wiem jak to ludzie robią, że w Polsce kupują dobre auta. Masakra, udawane s-liny, bite, niesprawne, obora w środku. Dodam, ze szukalem od najdrozszej. Na szczeście trafiła mi się B6 z forum, inaczej trzeba by było jechać do DE.
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Panowie z tym zderzakiem wszystko ok na pierwszy rzut oka ze zdj Zderzak przód Audi A4 8E0 S-line małyszówka 01-05 (3719550238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Bo chyba go wezmę.. Tylko nie ma zdj z tyłu..
greg2505 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Panowie z tym zderzakiem wszystko ok na pierwszy rzut oka ze zdj Zderzak przód Audi A4 8E0 S-line małyszówka 01-05 (3719550238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Bo chyba go wezmę.. Tylko nie ma zdj z tyłu.. wg foto wygląda ok
jerzu Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 W Polsce na prawdę ciężko jest kupić dobre auto. Jak szukałem swojego to miałem założenie quattro i ksenon. Obejrzałem większość, które stały na allegro i szroty... Później przyjąłem jedyną słuszną zasadę, wszystko co pojawiło się na allegro i stało dłużej niż 2 dni tzn. że jest coś nie tak.
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Też mi się tak wydaje Poza tym można zwrocić do 10 dni także chyba zaryzykuje ale muszę się jeszcze zastanowić chwile
deal Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... Miał rację, nie wiem jak to ludzie robią, że w Polsce kupują dobre auta. Masakra, udawane s-liny, bite, niesprawne, obora w środku. Dodam, ze szukalem od najdrozszej. Na szczeście trafiła mi się B6 z forum, inaczej trzeba by było jechać do DE. masz racje tak jest najlepiej kupic z forum lub DE jednak ceny sa adekwatne do stanu . a ja niestety mam ograniczony budrzet:(
greg2505 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... Miał rację, nie wiem jak to ludzie robią, że w Polsce kupują dobre auta. Masakra, udawane s-liny, bite, niesprawne, obora w środku. Dodam, ze szukalem od najdrozszej. Na szczeście trafiła mi się B6 z forum, inaczej trzeba by było jechać do DE. masz racje tak jest najlepiej kupic z forum lub DE jednak ceny sa adekwatne do stanu . a ja niestety mam ograniczony budrzet:( kupisz po taniości jakiegoś szrota i non stop będziesz wertował dział techniczny ,lepiej dozbieraj i kup coś porządnego ,bo może się okazać że nie będzie cię stać na naprawy ,a jak wiesz zmęczone tdi to niemałe koszta napraw
deal Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... Miał rację, nie wiem jak to ludzie robią, że w Polsce kupują dobre auta. Masakra, udawane s-liny, bite, niesprawne, obora w środku. Dodam, ze szukalem od najdrozszej. Na szczeście trafiła mi się B6 z forum, inaczej trzeba by było jechać do DE. masz racje tak jest najlepiej kupic z forum lub DE jednak ceny sa adekwatne do stanu . a ja niestety mam ograniczony budrzet:( kupisz po taniości jakiegoś szrota i non stop będziesz wertował dział techniczny ,lepiej dozbieraj i kup coś porządnego ,bo może się okazać że nie będzie cię stać na naprawy ,a jak wiesz zmęczone tdi to niemałe koszta napraw wiadomo ze wiecej dam cis lepszego kupie ale dajac 26-27tys w polsce za B6 jaka mam pewnosci ze kupie cos nie zmeczonego??
Patryś Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 :bry:Chyba trzeba byłoby wstać już z wyra hehe Ja jak szukałem B6 pooglądałem trochę sztuk to odrazu podniosłem sobie budżet 5 tysi wyżej bo widziałem że będzie ciężko no i się udało łapnąć świeżaka z DE.
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 ja kupiłem auto z forum, co prawda nie było za tanie, ale wyposażeniem można było się pochwalić co nie zmienia rzeczy że było trochę do zrobienia bo ja lubię mieć idealnie jeszcze zostało do ogarnięcia s-line zewnętrzny i moc
Patryś Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zawsze jest coś do zrobienia co by mogło ulepszyć furacza
deal Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 ja kupiłem auto z forum, co prawda nie było za tanie, ale wyposażeniem można było się pochwalić co nie zmienia rzeczy że było trochę do zrobienia bo ja lubię mieć idealnie jeszcze zostało do ogarnięcia s-line zewnętrzny i moc na forum aktualnie nikt nie przedaje nic w moim zakresie finansowym a chetenie bym od kogos sprawdzonego kupil
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 fioletowy podrzucił Ci jeden link do auta na forum auta są zdecydowanie droższe niż na allegro co prawda nie którzy przesadzają z ceną, jak wiadomo co się włożyło w auto kasy już się nie odzyska, przynajmniej nie całej
Armi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No i B6 sprzedana:facepalm:Odjechala do pierwszego ogladajacego klienta. Mowil, ze tyle gowna B6 sie naogladal na Polskim rynku to masakra... Miał rację, nie wiem jak to ludzie robią, że w Polsce kupują dobre auta. Masakra, udawane s-liny, bite, niesprawne, obora w środku. Dodam, ze szukalem od najdrozszej. Na szczeście trafiła mi się B6 z forum, inaczej trzeba by było jechać do DE. masz racje tak jest najlepiej kupic z forum lub DE jednak ceny sa adekwatne do stanu . a ja niestety mam ograniczony budrzet:( kupisz po taniości jakiegoś szrota i non stop będziesz wertował dział techniczny ,lepiej dozbieraj i kup coś porządnego ,bo może się okazać że nie będzie cię stać na naprawy ,a jak wiesz zmęczone tdi to niemałe koszta napraw wiadomo ze wiecej dam cis lepszego kupie ale dajac 26-27tys w polsce za B6 jaka mam pewnosci ze kupie cos nie zmeczonego?? Pewnosci nie ma nigdy. Ale zwiekszajac kwote lub kupujac od klubowicza zwiekszasz szanse, ze nie jedziesz ogladac szrota. Naogladalem sie szrotow za 25-28k(1,9tdi). Juz 2.5 v6 za 20k byly zdrowsze ale to 2.5. Wymieniasz, ze to nie jest s-line, do naprawy sa dwa wtryski, ze dwumas kleka i wlasciwie caly samochod jest do malowania i ile jest w stanie na te naprawy zejsc(w ogloszeniu oczywiscie znana formulka nie wymaga wkladu finansowego)a on mowi 500zl. Przeciez to smiech ale liczy na frajera, ktory napali sie na bude b6 i wezmie bez zastanowienia.
Christiano Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Jeśli kupie coś z allegro za pobraniem i kiedy bd oglądał towar przy kurierze a coś mi się nie spodoba to mam mu to oddać i nie płacić czy jak to jest? W sumie nigdy nie miałem sytuacji że musiałbym coś odsyłać dlatego pytam
Rekomendowane odpowiedzi