wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон Mam w Polo oryginalną pompkę i też się suka grzeje strasznie przy jednym kole:thumbown:
puffi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон Marcin mam ori i po dwóch minutach pompowania jaja można na niej smażyć,może z nią coś nie halo.
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No to jednak chyba nie jest tak kolorowo z tymi pumpkami:kwasny:
Fr0styyy. Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон Marcin mam ori i po dwóch minutach pompowania jaja można na niej smażyć,może z nią coś nie halo. To coś nie halo, moja się tak nie grzeje.
tomcrack27 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 wladi ta napewno sie nie zagrzeje:decayed: POMPKA Z MANOMETREM mocna do ROWERU MATERAC PIŁEK (3734448698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Łeee no Panie zaraz biere za taką kasę
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Puffi Jak Ty kola w ciezarowce pewnie pompujesz to co sie dziwisz Sent from my телефон
puffi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Puffi Jak Ty kola w ciezarowce pewnie pompujesz to co sie dziwisz Sent from my телефон No co Ty A10 B6:wink:
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No to jazda:polew: ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew:
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No to jazda:polew:http://img546.imageshack.us/img546/9017/s50c.jpg ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew: Wtf kurfa mac Sent from my телефон
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No to jazda:polew:http://img546.imageshack.us/img546/9017/s50c.jpg ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew: Wtf kurfa mac Sent from my телефон No co kuwa zdziwiony "pinokio" :grin:
PIXI Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Marcin , Ty się nie stresuj.... ja mam małego :facepalm:
wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Wladi .... a ja mam małego :facepalm: :polew::polew:
PIXI Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Przebiłem wszystkich więc mam przesrane
Marcino87 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Marcin , Ty się nie stresuj.... ja mam małego :facepalm: No w spodniach sie nie przelewalo to moze i racja Sent from my телефон
kaju Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 panowie, którzy szarpią fury na tajle, bądź robią porządki garażowe - poszukuję dolnego ślizgu prawej przedniej lampy do mojej b6 - gdyby ktoś coś - zapraszam na PW
PIXI Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Marcin , Ty się nie stresuj.... ja mam małego :facepalm: No w spodniach sie nie przelewalo to moze i racja Sent from my телефон qr** , specjalnie rurki założyłem a i tak zauważyłeś
Rekomendowane odpowiedzi