miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 SiemaPanowie da radę kablem zmienić w rns- logo z seat na OOOO? adaptacje , kanał 18 , będziesz miał jak się nie mylę wartość 7 , zmieniasz na 2 i masz logo też tak miałem jak kupiłem leda z Seata http://img849.imageshack.us/img849/4378/kt2j.jpg Teee więcej rns-ów nie miałeś takie tam małe hobby po pracy :decayed:
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 weź mi tam wyczaruj gałki chromowe
wladi Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Dobra to może będziesz wiedział czy zestaw od woszu i tuner wiwa hd 55 będzie chodziło pod leda:whistling: ---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:13 ---------- Potrzebuje kupić prawą kratkę s-line do hallo...ma ktoś może:whistling:
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 weź mi tam wyczaruj gałki chromowe powiem ci że jak bym był w polandzie to chętnie bym ci to podmienił bo mam aktualnie dwie navki z chromowanymi pokrętłami Dobra to może będziesz wiedział czy zestaw od woszu i tuner wiwa hd 55 będzie chodziło pod leda:whistling: nie ta dziedzina panie , ja tylko staram się reanimować zajechane rns-y , planuje zainwestować w jakiś program do fleszowania pamięci ale to na razie odległy temat
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 to weź mi wyślij ja podmienię i Ci odeśle moje + dobrą flachę
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 to weź mi wyślij ja podmienię i Ci odeśle moje + dobrą flachę pomyślimy , pomyślimy ja u siebie podmieniałem i powiem ci że jakoś średnio te pokrętła się komponowały z całością na konsoli , według mnie lepiej czarne pasują
wladi Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Pewnie że lepiej czarne Józek nie rób siary:decayed:
turzol Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mikaszi a miałbyś samą ramkę frontową z RNS-E a4?
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 to weź mi wyślij ja podmienię i Ci odeśle moje + dobrą flachę pomyślimy , pomyślimy ja u siebie podmieniałem i powiem ci że jakoś średnio te pokrętła się komponowały z całością na konsoli , według mnie lepiej czarne pasują to pomyśl, pomyśl a powiedz mi mój RNSe przy niższej temperaturze skrzypi. Tzn jak jest płyt wrzucona to słyszę jak by laser skrzypiał ? O co chodzi ? Da się to jakoś zniwelować ? ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ---------- Pewnie że lepiej czarne Józek nie rób siary:decayed:
cptolgierd Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Uszanowanko, Wandej, sprawdź PW
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mikaszi a miałbyś samą ramkę frontową z RNS-E a4? aktualnie nie posiadam ramki do A4 bo coraz więcej osób przekłada A3 na A4 i coraz ciężej wyrwać taki panel to weź mi wyślij ja podmienię i Ci odeśle moje + dobrą flachę pomyślimy , pomyślimy ja u siebie podmieniałem i powiem ci że jakoś średnio te pokrętła się komponowały z całością na konsoli , według mnie lepiej czarne pasują to pomyśl, pomyśl a powiedz mi mój RNSe przy niższej temperaturze skrzypi. Tzn jak jest płyt wrzucona to słyszę jak by laser skrzypiał ? O co chodzi ? Da się to jakoś zniwelować ? musiał bym to usłyszeć osobiście żeby ocenić co mu dolega ale stawiam że masz już pożądnie zakurzony napęd i prowadnicę lasera , trzeba było by to wyczyścić i posmarować na nowo specjalnym smarem silikonowym z dodatkiem teflonu
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 kurde żebyś Ty to w PL robił to bym Ci to wysłał do zrobienia nawet przywiózł bo widze ze z pomorkiego jesteś
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 no z pomorskiego , taka mała wioska na trasie Kępice - Sławno
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 do Kępic mam 109 km a jakaś płytka czy coś do czyszczenia by nic nie pomogło ? Nagram Ci to i posłuchasz co jest nie tak
Bieniek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja mam 3km do Kępic:grin::grin:
domin79 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 kurde żebyś Ty to w PL robił to bym Ci to wysłał do zrobienia nawet przywiózł bo widze ze z pomorkiego jesteś józek dawaj to Ci ogarne:decayed:
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 kurde żebyś Ty to w PL robił to bym Ci to wysłał do zrobienia nawet przywiózł bo widze ze z pomorkiego jesteś józek dawaj to Ci ogarne:decayed: oo miło
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 kurde żebyś Ty to w PL robił to bym Ci to wysłał do zrobienia nawet przywiózł bo widze ze z pomorkiego jesteś józek dawaj to Ci ogarne:decayed: oo miło no i po sprawie
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 jeszcze zostaje kwestia chromowych przycisków
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 myślałem że po tym jak skomentował to Wladi się rozmyśliłeś
Rekomendowane odpowiedzi