miki Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 zamienię szare lustro fotochrom ( platin-hell - grau ) na te z czujnikiem zmierzchu w tym samym kolorze http://s27.postimg.org/5e0szaf4f/DSC00272.jpg Zapomniałeś dopisać dopłacę 200zł no na mikołaja raczej nie ma co liczyć Wypraszam sobie
tomcrack27 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 no to Mikolaju ja chce Recarosy:decayed:
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chciałem przypomnieć ze mamy weekend:naughty:
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mamy piątek 13-stego I jadę grać w piłę Także żebym tak jak Ty nie skończył
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 uważaj, uważaj mi zostało jeszcze 9 dni, nie mogę się doczekać i liczę każda godzinę
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 uważaj, uważaj mi zostało jeszcze 9 dni, nie mogę się doczekać i liczę każda godzinę No ale w piłe już nie pograsz dłużej:kwasny: Kumplowi strzeliło więzadło w kolanie kilka lat temu i teraz chwilę pogra to go boli i coś strzela:kwasny:Tylko trochę olał rehabilitację
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 wiesz V kość śródstopia to nie kolano nie ma aż takiej tragedii w porównaniu do kolana
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 wiesz V kość śródstopia to nie kolano nie ma aż takiej tragedii w porównaniu do kolana Racja:good: Ale pencinka na pewno już mięśni straci trochę i trzeba będzie odbudować mase:good:
miszka Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pany czy to że lusterka moją ori obsadzonych10 pinów w kostce to zawsze oznacza że są składane elektrycznie , czy może te kabelki są pod opcje do czegoś innego ? Tapnięte z audiczki
Bart-S Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć. No to znowu się czegoś mądrego dowiedziałem:decayed:
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć. No to znowu się czegoś mądrego dowiedziałem:decayed: Gryl zamontowałeś?
Bart-S Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć. No to znowu się czegoś mądrego dowiedziałem:decayed: Rachunek jest prosty... 6 kabli ma baza. Dodatki to 2 na fotochrom, 2 na składanie i 4 na memo. Wskazówką może być wkład który będzie miał (w nowszych modelach nie) obwódkę. Dlatego najpewniej jest dochodzić albo po kolorach przewodów albo po obsadzeniu pinów.
wladi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć. No to znowu się czegoś mądrego dowiedziałem:decayed: Gryl zamontowałeś? Domin się opiełdala i jeszcze docina:grin: po za tym dopiero wczoraj dorwałem zdesia:naughty:
Wandej Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Składane:wink: Niestety nie - mogą nie mieć składania i fotochromu a mogą mieć pamięć. No to znowu się czegoś mądrego dowiedziałem:decayed: Gryl zamontowałeś? Domin się opiełdala i jeszcze docina:grin: po za tym dopiero wczoraj dorwałem zdesia:naughty: Jak nie masz go w rękach to się nie ciesz:decayed: Dominowi może ręce się trzęsą
Rekomendowane odpowiedzi