wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 CZa se bylo zamowic Jakbys z Donkiem dobrze zyl to by bylo inaczej :polew: hehe, że niby co...że Ćwiara ćwiartuje... itd :polew: +1:polew: teraz tak cfaniakuje niech mi tu tylko przyjedzie na pomorze to go znowu ugoszcze:naughty: a tak wogóle
wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm:
domin79 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo
wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo Karwa już się boję:grin:
rav85 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować?
Wandej Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
dudas307 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie dałeś się, co?
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 :siema: :siema: zyjeta:grin: co to za życie jak codzinnie pić trzeba
niestandardowy Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-20-viii-2012-a-12031/
rav85 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 spojrzy na to ktoś? VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch...
kaju Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... także tego, juzd ajfołn waj topatok
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda.
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne??
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne?? Juz 3ci raz go pije i wcale nie jest slabszy niz ten ostatni. Jednym slowem jest moc
Rekomendowane odpowiedzi