wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 CZa se bylo zamowic Jakbys z Donkiem dobrze zyl to by bylo inaczej :polew: hehe, że niby co...że Ćwiara ćwiartuje... itd :polew: +1:polew: teraz tak cfaniakuje niech mi tu tylko przyjedzie na pomorze to go znowu ugoszcze:naughty: a tak wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 :siema: zyjeta:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo Karwa już się boję:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie dałeś się, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 :siema: :siema: zyjeta:grin: co to za życie jak codzinnie pić trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-20-viii-2012-a-12031/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 spojrzy na to ktoś? VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne?? Juz 3ci raz go pije i wcale nie jest slabszy niz ten ostatni. Jednym slowem jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi