Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o widze ze jest Flayer i Nosb to moze cos panowie ruszycie w temacie naklejek B6 DIVISION

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o widze ze jest Flyer i Nosb to moze cos panowie ruszycie w temacie naklejek B6 DIVISION

:polew: :polew:

Opublikowano

jak Nosb skonczy auto, to beda :decayed:

Opublikowano

Ta dla niego to muszą być naklejki B6 i pół Division :polew:

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-8e0-01-05-kombi-zderzak-pdc-parctronic-i1583705712.html może komuś sie przyda-cena fajna [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 06:31_________________________________________________

jak Nosb ale sobie furtkę zostawiłeś :polew:

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-8e0-01-05-kombi-zderzak-pdc-parctronic-i1583705712.html może komuś sie przyda-cena fajna [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 06:31_________________________________________________

jak Nosb ale sobie furtkę zostawiłeś :polew:

Jak by ktoś chciał to mogę oblukać zderzak, bo będę od gościa w przyszłą niedziele odbierać inny zderzaczek na giełdzie :)[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 10:44_________________________________________________Coś się zdupło, post poza cytatem, a i tak wrzuciło go w cytat tak jak Marcinowi :blink: Coś narobił :bicz:

Opublikowano

Fly. Ja na stalówkach to nawet rowerem nie jeżdżę :polew:

A co w Kielcu Byłeś?

Opublikowano

A co w Kielcu Byłeś?

FLY wpadł dał zarobić niebieskim i uciekł :polew: :polew: - a Fly miałem Ci mówić- tam za realem bardzo częśto stoją i łapia wszystkich za koleją. jeszcze tam bravą i mondeo krąży
Opublikowano

tam zaczeli za mna poprostu jechac, a zatrzymali mnie dopiero na E7, wiec ladny kawalek...

Opublikowano

tam zaczeli za mna poprostu jechac, a zatrzymali mnie dopiero na E7, wiec ladny kawalek...

czekali aż coś przeskrobiesz :gwizdanie:
Opublikowano

przeskrobalem juz wczesniej, bo obwodnica jechalem 70-90, a tam pewnie jest 50 :decayed: i nagrali mnie w momencie jak jechalem 136 na 70, pusta k**wa dwupasmowka... dramat.

Opublikowano

10 punktow + 500zl? Ale mendy... Tylko czekają :D

Opublikowano

zobaczyli blachy warszawskie i czekali- :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ja na TOSie po Kielcach jeżdzę jak mówią przepisy- TOS nie jest tam dobrze postrzegany :gwizdanie:

Opublikowano

10pkt i 400zl.

Dobrze, ze nie jechalem sam... bo normalnie pewnie mialbym tam kolo 180-200 :decayed:

Opublikowano

to pierwsze punkty?

Nadział się już ktoś od nas na tvn turbo? :P

Opublikowano

no mialem chyba czyste konto... w najgorszym przypadku mam 16 pkt :decayed:

Opublikowano

A co w Kielcu Byłeś?

FLY wpadł dał zarobić niebieskim i uciekł :polew: :polew: - a Fly miałem Ci mówić- tam za realem bardzo częśto stoją i łapia wszystkich za koleją. jeszcze tam bravą i mondeo krąży

Jezdzilem tamtedy kiedys busem i rzeczywiscie trzeba uwazac :naughty:

Opublikowano

ja mam jeszcze czyste konto- tylko za parkoweanie mnie straż miejska łoi co trochę- zasrane kartki na parkowanie :polew: