jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Siemka Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kiere wygrałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 aukcja jest do 24 dzis:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I juz było 1450? Ło matko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 czorne lustro mam pod czujnik swiatła , chce który:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 No i szkody musza być w mordę :facepalm:Ręka mi sie poslizgnela i połamałem schowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 No i szkody musza być w mordę :facepalm:Ręka mi sie poslizgnela i połamałem schowek o f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Uj z tym i tak miałem wymienić No i sie troche wymiana przyspieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dobra Pany to teraz mam dla Was zagwostkę, z tego względu że nie demontowałem ani zakładałem nigdy przedniego zderzaka powiedźcie mi czy podczas tych czynności jest on jakoś narażony na duże odkształcenia....Chodzi mi o to że chcę pospawać zderzak s-line w jedną całość i jeżeli np. będzie naniesione trochę szpachli to czy przy zakładaniu czasem nie popęka ta szpachla? Czy poprostu zderzak płynnie wchodzi na zaczepy tak jak np. z tyłu? ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- Napewno będę chciał połączyć elementy zaznaczone na czerwono, ewentualnie jak się uda te na czarno też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 a ja mam pytanie z innej beczki, b6 halogenowe lampy, a jak zamontuje xenony bedzie dzialac? bedzie swiecic, ale chyba nie bedzie poziomowania prawda? bez adapterow bedzie swiecila lampa? jak to sie tyczy b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Marcin, xenon będzie świecić, ale regulacje jedynie manualnie - śrubokręt i pokrętłami w lampach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Chyba czas zmieniać kola na lato Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mycie i osuszanie - MrCleaner.pl Panie i Panowie warto zrobić zakupy, do 31 grudnia rabaty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gdzie najlepiej kupić grill s-line dół środek i górę ? nówka najlepiej lub ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 najlepiej ASO i jak ktoś ma zniżki to Ci by mógł to kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mycie i osuszanie - MrCleaner.plPanie i Panowie warto zrobić zakupy, do 31 grudnia rabaty są te ceny w niebieskim kolorze sa juz po tej "promocji" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 dzieki Tomasz, rabat ma Bartek, mozna by przez niego kupic. i co/ wjechala ta czerwona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi