wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Józek złapiesz szczypcami albo czymś podobnym:decayed:
jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Józek złapiesz szczypcami albo czymś podobnym:decayed: :thumbup1:
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Panowie jest jakiś sposób na mniej zużywające sie opony od wewnętrznej strony przy zglebionym zawieszeniu Zajrzałem dziś pod samochód bo mi sie poluzowała osłona pod silnikiem od zahaczania o progi zwalniające , patrzę a tam opony od wewnętrznej strony prawie łyse. Po środku i od zewnetrznej strony jest OK. Opony może nie z najwyższej półki ale nówki założone nie cały rok temu i już chyba po nich . Zrobiłem już na nich prawie 16 tyś km , zbieżność ok Czy to normalne przy glebie?
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty:
Fr0styyy. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wymiana jest banalnie prosta tam gdzie masz na zdjęciu takie wcięcia to przytrzymujesz cały tłok i w te wycięcia wkładasz odpowiednie narzędzie i odkręcasz aha, ok tylko muszę mieć odpowiednie narzędzie ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ---------- panowie potrzebny fachowiec od skrzyni automatycznej tiptronic z mazowieckiego może macie kogoś godnego polecenia Bart-S Bartek tipem się nie zajmuje.
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty: robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Frosty jak sie ogarane w domu to porobie ci te foty z wymiarami bo narazie mam urwanie d*py:kwasny:
deal Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 po calodniowym sledztwie doszedlem ze mam uszkodzony "silowniczek" 'gruszke" otwierajacy i zamykajacy egr. peknieta membrama i uciekalo cisnienie gdzie dorwe takie cos w okolicach poznania ? gielda ? tylko nie ma jak sprwadzic ;/
Fr0styyy. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Frosty jak sie ogarane w domu to porobie ci te foty z wymiarami bo narazie mam urwanie d*py:kwasny: Spoko
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty: robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić już wiem przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony coś za coś
MARCIN607 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty: robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić już wiem przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony coś za coś Ja tak zabilem 4 czy letnie opony
daniels Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 po calodniowym sledztwie doszedlem ze mam uszkodzony "silowniczek" 'gruszke" otwierajacy i zamykajacy egr. peknieta membrama i uciekalo cisnienie gdzie dorwe takie cos w okolicach poznania ? gielda ? tylko nie ma jak sprwadzic ;/ najlepiej kup nówke wahlera,oczywiście samą gruche
Fr0styyy. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty: robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić już wiem przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony coś za coś Ja tak zabilem 4 czy letnie opony To co, nic nie da ustawienie zbieżności i geometrii?
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 panowie szukam panelu menu z kieszenia pod zapalniczke bo kontrola cisnienia juz u mnie wiec automatyczna wentylacja tez wpadnie
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gdzieś ostatnio ktoś pokazywał że jest do wzięcia:whistling:
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty: robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić już wiem przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony coś za coś Ja tak zabilem 4 czy letnie opony no trochę lipa i lipa że w naszych wozidłach nie ma opcji ustawienia kąta pochylenia kół niby jest jakaś opcja że można kupić górne wahacze przeznaczone do wersji s-line gdzie zawieszenie jest fabrycznie niższe , tylko ja u siebie już mam chyba takie bo miałem fabrycznie zawieszkę 1BE, więc lipa
andr3i Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gdzieś ostatnio ktoś pokazywał że jest do wzięcia:whistling: Marcino87 chyba mail na zbyciu czy domin ale poszlo raz dwa
miszka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 panowie szukam panelu menu z kieszenia pod zapalniczke bo kontrola cisnienia juz u mnie wiec automatyczna wentylacja tez wpadnie pisałeś że masz po takie śmieci rzut beretem , w aso nie całe 200zł = 20f bez zniżek [TABLE=align: center] [/TD] [TABLE] [TD=align: left] [TABLE] [TABLE=align: center] [TABLE=align: center] [TD=align: center] Podaj numer katalogowy szukanego towaru [TD=align: center] [/TABLE] Szukam 8E0919721A Volkswagen / Audi Gajos Sp. z o.o., 81-856 Sopot, ul. Kasztanowa 4 [TABLE] Numer kat Nazwa Cena netto Cena brutto Stanmagazynowy Dostępnośćprzy zamówieniu Kupuję 8E0919721A5PR MODUL STERUJACY [TD=align: right]157.25 [TD=align: right]193.42 [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]0 [/TD] [/TABLE] Wygenerowano: 28-12-2013, 18:49 - Wykonanie: Krzysztof Mrozowicz[/TD] [/TABLE] [/TD] [/TABLE] [/TD] [TD=align: right][/TD] [/TABLE] [/TD] [/TABLE]
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja kupowałem nowy płaciłem chyba 165 po zniżkach:wink:
Rekomendowane odpowiedzi