kaju Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 co za frajer BTW ładnie Ci światła świecą THX, soczewy i klosze umyte napisz jeszcze czym myjesz - cillit bang, domestos, czy może coś z rodziny calgonu Ludwikiem o zapachu pomarańczy
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 co za frajer BTW ładnie Ci światła świecą dzozef chcesz dalej ten tatuaz the rocka??? oj chodzi mi po glowie coś bym sobie wydziargał
tomcrack27 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 co za frajer BTW ładnie Ci światła świecą dzozef chcesz dalej ten tatuaz the rocka??? oj chodzi mi po glowie coś bym sobie wydziargał chcialem ci tylko powiedziec ze ja sobie taki zrobilem:naughty:
tomcrack27 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 nieee bo skopiujesz:decayed:na fejsie ci podesle czesc z sesji
dudas307 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 co za frajer BTW ładnie Ci światła świecą THX, soczewy i klosze umyte napisz jeszcze czym myjesz - cillit bang, domestos, czy może coś z rodziny calgonu Kaju, tym myje -->
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Siema rezacze Jakoś po zimie której jeszcze nie ma będę planował zmianę klocków i tarcz, macie może coś do polecenia ? Tarcze zimmermann klocki ferodo premier / DS
tomcrack27 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Siema rezacze Jakoś po zimie której jeszcze nie ma będę planował zmianę klocków i tarcz, macie może coś do polecenia ? Tarcze zimmermann klocki ferodo premier / DS tez polecam aktualnie posiadam takie u siebie i jestem zadowolony:wink:
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ma ktos wiedzę na ten czemat czy do pilota webasto mozna dokupić ta gumkę
kris-krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wczoraj taka sytuacja...Czeska sztuka jazdy - YouTube On też chciał wyprzedzic wiec nie wiem czemu sie tak spinałeś Praktycznie mu w D wjechałeś .... Nie zauważyłes że za tym co zjechał był Opelek. Czesi sie tak nie spinają jak zajmujesz mu lewy pas i wyprzedzasz. Jakbyś go "przytarł" to by była Twoja wina a nie tego z busa.
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Marcin gumke to se do kup.... podaj nr bo lekko jest przetarta i bym wynienił a jeżeli masz na myśli inne to ja nie używam
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wczoraj taka sytuacja...Czeska sztuka jazdy - YouTube On też chciał wyprzedzic wiec nie wiem czemu sie tak spinałeś Praktycznie mu w D wjechałeś .... Nie zauważyłes że za tym co zjechał był Opelek. Czesi sie tak nie spinają jak zajmujesz mu lewy pas i wyprzedzasz. Jakbyś go "przytarł" to by była Twoja wina a nie tego z busa. Wyglądało jakby zjeżdżał na prawy... Kolega się unosił, a nie ja ;-)
Marcino87 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 H4mm3R jaką masz kamerkę Mio 388 o kurf 700-800 pln
kris-krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tylko wychodzi że miałeś tam na hamowanku z 1,8zł -+ Tak tylko napisałem swoje zdanie bo jeżdze busami czesto po CZ i jak widze w lusterku błysk to przeważnie rejestracja PL (tak na 80-90%)
Rekomendowane odpowiedzi