turzol Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 imgur.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ode mnie nie chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ode mnie nie chcą Ode mnie też Józek komornik Ci wszedł na pensje:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 bo macie jeszcze nie wyczerpany 30 dniowy czas za freee ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- dzięki turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 bo macie jeszcze nie wyczerpany 30 dniowy czas za freee ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- dzięki turzol ja już mam od dawna i nie chcą żadnej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 też mam nawet od bardzo dawna i lipa się dziś zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 też mam nawet od bardzo dawna i lipa się dziś zrobiła oo faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a widzisz ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Panowie wiem że było ale te zjeby z imageshack chcą kasę, gdzie indziej zdjęcia ładować ? ja tam za nic placic nie musze co ty tam wybierasz ze kase chca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pany kto ma dojscia do gwinta ? albo gdzie szukać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 dodać zdjęcie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 dodać zdjęcie chce utwórz nowy folder i tam do bólu naparzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bo jozek ma tam konto a Ty wladi i kaju nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ja też mam konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jozek726 przecież ja już jakiś czas temu miałem ten problem co ty i udowadniałem że imgur bangla aż miło aż domin wszystko pokasował :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jozek726 przecież ja już jakiś czas temu miałem ten problem co ty i udowadniałem że imgur bangla aż miło aż domin wszystko pokasował :grin: wlasnie jozek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bo jozek ma tam konto a Ty wladi i kaju nie Mam konto, utworzyłem po prostu folder i naparzam w niego foty aż miło. Z głównej loguję przez fb, po lewej jest zakładka ALBUMS, tam dodałem folder, wchodzę na niego, z linijek obok liczby zdjęć wybieram opcję dodaj nowe zdjęcie, no i potem po prawej jak w ryj strzelił jest browse & upload to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 to teraz będę korzystał z imgur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ktoś tu jest z Łancuta okolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bo jozek ma tam konto a Ty wladi i kaju nie Mam konto, utworzyłem po prostu folder i naparzam w niego foty aż miło. Z głównej loguję przez fb, po lewej jest zakładka ALBUMS, tam dodałem folder, wchodzę na niego, z linijek obok liczby zdjęć wybieram opcję dodaj nowe zdjęcie, no i potem po prawej jak w ryj strzelił jest browse & upload to tyle. Dokładnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi