tomcrack27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 wywialo dzis wszystkich:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 też się nad tym zastanawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jak tu się tylko o B6 pisze to co się dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jak tu się tylko o B6 pisze to co się dziwić to dla odmiany coś co ustrzeliłem dzisiaj, sąsiad w końcu zdjął, a jak odpalił, to pół ulicy wyleciało i zaczęli lakier polerować a dzieciaki cukierkami zaczęły rzucać w kufrze 15 ciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No i jak co miesiac cos nowego do auta tym razem zderzak i kominy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zakładaj swój wątek i będziemy podziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zeby zakozyc swoj watek to trzeba jeszcze inne rzeczy najpierw zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink: Wladi np zaczął od sedana a teraz ma avanta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Spokojnie od czegoś trzeba zacząć, zresztą każdy z nas zaczynał podobnie a teraz można z co niektórych czerpać inspiracje:wink: Wladi np zaczął od sedana a teraz ma avanta:decayed: No dokładnie a teraz jeszcze będę Cabrio robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Audi auto sticker, car logo with women on auto sticker. - Bargains Zone ma ktoś dojście żeby zrobić parę takich naklejek w rozmiarze 7x12cm? na przezroczystej folii tak aby po naklejeniu na klapę był widoczny tylko motyw z linku? a tło było przezroczyste a nie białe tak jak na zdjęciu poglądowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Audi auto sticker, car logo with women on auto sticker. - Bargains Zonema ktoś dojście żeby zrobić parę takich naklejek w rozmiarze 7x12cm? na przezroczystej folii tak aby po naklejeniu na klapę był widoczny tylko motyw z linku? a tło było przezroczyste a nie białe tak jak na zdjęciu poglądowym? ja zamowilem z raichu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 tylko ten rozmiar w aukcji sklepie jest dla mnie za duży max myślę na prawa stronę klapy to 7x12 albo 9x15 ile zapłaciłeś i jaka wielkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 na dniach dostane to ci cykne foto jak wyglada..dalem 7 erasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 tylko ten rozmiar w aukcji sklepie jest dla mnie za duży max myślę na prawa stronę klapy to 7x12 albo 9x15 ile zapłaciłeś i jaka wielkość? http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/napisy-naklejki-polish-|-works-wedle-zyczenia-303857/ napisz w PW, że ja Cię skierowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 na allegro pytałem to przy 10 sztukach 7x12 cena by była 4zł dziękować zaraz napisze zapytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 na allegro pytałem to przy 10 sztukach 7x12 cena by była 4złdziękować zaraz napisze zapytanie też napisałem, ale mam troszkę inne kryteria - wymiary indywidualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. Te będą dobre czy za długie? Ściągacz do sprężyn 2szt ściągacze 380mm amortyzat (3911159389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, mam pytanie. Chce zamówić ściągacze do sprężyn do a4 b6 i jaką długość zamówić? Proszę o szybką odpowiedź bo właśnie zamawiam. A gdzie sprężyny sciagasz? Przód tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Przód i tył, właśnie zamówiłem sprężyny Eibach pro kit i teraz potrzebuje ściągacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi