miszka Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu na tym zlocie to jakieś kobitki będą? o mnie zapomniałeś
serfin Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Siemaaa pikny sloneczny dzien dzis na Mazurach lece za pol godziny na jakies show ala Destruction Derby na plaze miejska maja sie furki rozwalac
Gość Edyta Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu na tym zlocie to jakieś kobitki będą? o mnie zapomniałeś siedzisz tyle na ebay to znajdź mi czarne grille
deal Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/09/agepy6a3.jpgwitamy! napisy do kac vegas 3 potrzebne witamy witamy
kaju Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/09/agepy6a3.jpgwitamy! napisy do kac vegas 3 potrzebne witamy witamy dawno i nie prawda, znalazłem całość online z napisami nie mogłem tego chińczyka jepanego zakumać
dariuszqw Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Wie ktoś może czy wiązka elektryczna wnętrza z b7 jest taka sama jak w b6?
serfin Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 No i po show "Death Race" w Ełku na Mazurach trwalo 4,5h bylo na co popatrzyc byly raidy i demolka hehe kraksy i autka fajczyly sie jezdzily na flakach. Za rok bedzie II edycja zapewne
andr3i Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 zerzak tylni ta dolna czesc to jest na jakis zaczepach ze trzyma sie gory czy tam trzeba cos rozwalac zeby je rozdzielic?
Wandej Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 zerzak tylni ta dolna czesc to jest na jakis zaczepach ze trzyma sie gory czy tam trzeba cos rozwalac zeby je rozdzielic? Jest na zatrzaski po całej długości
dariuszqw Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 zerzak tylni ta dolna czesc to jest na jakis zaczepach ze trzyma sie gory czy tam trzeba cos rozwalac zeby je rozdzielic? Żeby zdjąć tą dolną dokładkę to musisz zdemontować cały zderzak i później je rozdzielić, są na zatrzaskach:wink:
andr3i Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 aha bo mi potrzeba gorna czesc z otworami na pdc ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- zerzak tylni ta dolna czesc to jest na jakis zaczepach ze trzyma sie gory czy tam trzeba cos rozwalac zeby je rozdzielic? Jest na zatrzaski po całej długości
Rekomendowane odpowiedzi