Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie czas się liczy tylko liczba kilometrów :decayed:

Jakieś 50k ale sezon letni na 19` RS`ach to dostawały po pupie:kwasny: A po za tym nie tak że już są wywalone totalnie tylko z prawej zaczyna być coś słychać po prostu:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uuu to przy moich przebiegach to i 5-7lat bym spokojnie na nich pojezdzil chyba, choc mam na lato tez 'standardowe' 18" ;)

Panowie czy przy zmianie obu koncowek drazka kiery trzeba koniecznie ustawiac zbieznosc kol? I jaki to koszt? Czasochlonny?

Opublikowano

Trzeba ustawiac zbierznosc :wink: ja placilem za wymiane prawej 80zł + 93 zł za koncowke a geometrie zrobili free

Opublikowano
WYDECH TŁUMIK AUDI A4 S4 RS4 B6 B7 SUPERSPRINT KPL (4051388489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kurfa bierzcie kultowy wydech:kox:

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

http://img.myepicwall.com/2014/03/f78b7c3446d13ff7429a6839446554fd.gif

cena darmo 1 sztuka nowa kosztuje 430 euro , czyli 2 to wydatek 860 ojro ;p a tu za marne 750zl za 2 sztuki

Opublikowano

Ciekawe jaki rocznik tego tlumika 2007r? Jak szybko wypalaja sie tlumiki takich produkcji? Ale faktem jest, ze do zderzaka S4 pieknie bedzie komponowal sie

Opublikowano
Ciekawe jaki rocznik tego tlumika 2007r? Jak szybko wypalaja sie tlumiki takich produkcji? Ale faktem jest, ze do zderzaka S4 pieknie bedzie komponowal sie

Watpie żeby w ogole się wtpalil:wink:

Opublikowano

raczej się nie wypali to sal szlachetna, ja swój wydech od S4 mam z 2004 roku i jest jak nowy , kszty rdzy nie ma , a zwykły oryginalny od 1.8T pordzewiał po paru latach

Opublikowano

Kurde gdybym nie miał diesla był by mój haha

Opublikowano

Koncowki jakies owalne ma a nie okragle wiec ciekawe jak podeszloby do zderzaka sline/S4?

Opublikowano

8e5 to angol? Jak we wlepce w aucie jest takie oznaczenie?

Opublikowano

8e1 to angol... 8e5 8e9 to było oznaczenie sedan avant lub odwrotnie. Jak się mylę niech ktoś mnie poprawi

Opublikowano

no na 8e2?

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

dziś oglądałem z kolegą sedana i ma na wlepce 8e2 tak ma być?

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

bo ostatnio sedan który oglądałem miał 8e5, stąd moja ciekawość czemu jedna buda a dwa różne oznaczenia

Opublikowano

Widocznie tak wspawali :grin::wink:

Opublikowano

pytam poważnie, nikt nie wie??

Opublikowano

8e2 to uk na 99%

Opublikowano

o f*ck

Opublikowano

przeca po VIN wychodzi czy auto na ruch lewo czy prawo stronny

Opublikowano

Ja mam niemca 8e1 sedana 102% autentycznosc