kaju Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kurfa jak mnie graba boli od kręcenia tym zjebanym gwintem:facepalm: Jakbym z tydzień bez ustanku na rękawie jechał nie wnikajmy panie i panowie skąd nasz szanowny kolega zna to uczucie
domin79 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kurfa jak mnie graba boli od kręcenia tym zjebanym gwintem:facepalm: Jakbym z tydzień bez ustanku na rękawie jechał no wlasnie w co teraz mamy uwierzyc:grin: fot nima ani z tego ani z tego:polew:
Wandej Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kurfa jak mnie graba boli od kręcenia tym zjebanym gwintem:facepalm: Jakbym z tydzień bez ustanku na rękawie jechał no wlasnie w co teraz mamy uwierzyc:grin: fot nima ani z tego ani z tego:polew: Jutro będą Ciekawi mnie jak się heblunek 312 będzie spisywał Nie mogłem fury z podnośnika ztargać po skręceniu gwintu:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 siema mordy:decayed:uff a ja dopiero malowanie skonczylem:facepalm:chaty.
MAGIC87 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Kurfa jak mnie graba boli od kręcenia tym zjebanym gwintem:facepalm: Jakbym z tydzień bez ustanku na rękawie jechał no wlasnie w co teraz mamy uwierzyc:grin: fot nima ani z tego ani z tego:polew: Jutro będą Ciekawi mnie jak się heblunek 312 będzie spisywał Nie mogłem fury z podnośnika ztargać po skręceniu gwintu:decayed: pakuj cos wiekszego niz 312:wink:
miszka Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 b7?http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/59/21/91/4059219116 Pokazał byś całą aukcje a nie sie czaisz http://allegro.pl/audi-a4-8e5-sedan-zderzak-tylni-tyl-tylny-zt367-i4059219116.html
serfin Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Panowie ma ktos u siebie wzmacniacz BOSE czarny z A6? Wiem ze kfos montowal u siebie i mam pytanie czy ma on dodatkowe polaczenie procz standardowej wtyczki? I to prawda ze w tubie A6C5 sa 2 glosniki? Bo ja na zdjeciu widzialem tylko jeden. Roznia sie wzmaki- czarne- od A4B6 wzgledem tych z A6C5? Moca wieksza iloscia wejsc?
andr3i Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ja jutro wkoncu skladam auto do kupy ---------- Post dopisany at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:38 ---------- za wasze zdrowie rezacze:drunk:
greg2505 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie ma ktos u siebie wzmacniacz BOSE czarny z A6? Wiem ze kfos montowal u siebie i mam pytanie czy ma on dodatkowe polaczenie procz standardowej wtyczki? I to prawda ze w tubie A6C5 sa 2 glosniki? Bo ja na zdjeciu widzialem tylko jeden. Roznia sie wzmaki- czarne- od A4B6 wzgledem tych z A6C5? Moca wieksza iloscia wejsc? wyglądem i parametrami się nie różnią ,co do podłączenia nie pamiętam dokładnie ale któreś piny trzeba było pozamieniać
tomcrack27 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 siema :hi:a ja dalej lece rezac mieszkanie:decayed:
rav85 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 b7?http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/59/21/91/4059219116 tak widać po kształcie dyfuzora
wladi Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie ma ktos u siebie wzmacniacz BOSE czarny z A6? Wiem ze kfos montowal u siebie i mam pytanie czy ma on dodatkowe polaczenie procz standardowej wtyczki? I to prawda ze w tubie A6C5 sa 2 glosniki? Bo ja na zdjeciu widzialem tylko jeden. Roznia sie wzmaki- czarne- od A4B6 wzgledem tych z A6C5? Moca wieksza iloscia wejsc? wyglądem i parametrami się nie różnią ,co do podłączenia nie pamiętam dokładnie ale któreś piny trzeba było pozamieniać Piny się przepina ze zwykłego wzmaka na bose a czy jest różnica w pinach co do wzmacniaczy z A4 a A6 to musi ktoś podpowiedzieć
domin79 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panowie ma ktos u siebie wzmacniacz BOSE czarny z A6? Wiem ze kfos montowal u siebie i mam pytanie czy ma on dodatkowe polaczenie procz standardowej wtyczki? I to prawda ze w tubie A6C5 sa 2 glosniki? Bo ja na zdjeciu widzialem tylko jeden. Roznia sie wzmaki- czarne- od A4B6 wzgledem tych z A6C5? Moca wieksza iloscia wejsc? a no roznia sie moca i tym ze niektóre maja podwójne rozwiazanie wyjscia na sub , mozesz to zrobic z głownej kostki lub z dodatkowej co do podlaczenia pozamieniana jest biegunowosc wyjsc na głosniki a tak wogole to
serfin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 O widzisz dzieki Domin to chyba ty miales/masz u siebie taki wzmak? Gdzie znajduje sie ta dodatkowa wtyczka bo rozumiem ze jej obecnosc informuje o tym czy wzmak ma wieksza moc i ma wyjscie na 2suby? Chce podlaczyc drugi sub z Q5 i nie wiem czy nie musze zmienic wzmacniacz na wlasnie taki z A6?
domin79 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 O widzisz dzieki Domin to chyba ty miales/masz u siebie taki wzmak? Gdzie znajduje sie ta dodatkowa wtyczka bo rozumiem ze jej obecnosc informuje o tym czy wzmak ma wieksza moc i ma wyjscie na 2suby? Chce podlaczyc drugi sub z Q5 i nie wiem czy nie musze zmienic wzmacniacz na wlasnie taki z A6? niekombinuj z moca bo roznica nie jest az tak duza:wink: podłanczaj normalnie pod wyjscie na sub który masz, bedzie ładnie pukało:banan:
serfin Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Ok gdzies czytalem na forum mozliwe ze w watku Stage Bose, że podlaczenie dwoch subow pod jedno gniazdko we wzmaku powoduje ze ten we wnece kola gra slabo tj. na pol gwizdka?
marcin_o23 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 który sub z q5 brać, bose czy zwykły?
Rekomendowane odpowiedzi