serfin Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Żeby tu nie wiało monotonią Truskaweczko, musi być różnorodna tematyka
Gość Edyta Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ale ja nie mowie, ze mi to przeszkadza Jak najbardziej podzielam wasze zdanie :-P
serfin Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Niedzielne popoludnie spacery rodzinne hehe wszak pogoda dopisala
tomcrack27 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 no co zrobisz jak kazy pewnie ma kaca:decayed:
kaj82 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Macie jakies sprawdzone miejsca lub sprzedawców z Allegro, którzy sprzedają zarniki? , potrzebuje d1s, handluje ktoś tym na forum? Hammer coś tam miał swojego czasu, napisz do niego http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-xenon-oryginalne-zarnik-d1s-d2s-321989/ Dzieki wielkie kolego.
Udała30 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 pany jak będzie leżeć guma 235/45 na ory feldze RS6 18 cali et 43 8J? jakieś dystanse potrzebne?
pawel121 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Pany, czemu to dziadostwo nie chce dojść do błotnika, dodam, że zderzak docinany ale na stole ładnie było zrównane
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Śrubę dokręć...tam są trzy które dociągają zderzak:wink:
greg2505 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 źle w ślizg błotnika chyba włożyłeś ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Śrubę dokręć...tam są trzy które dociągają zderzak:wink: wladi górna dokładka dociągnięta ,dół odstaje
tomcrack27 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 szparke zawsze mozna zaszpachlowac:decayed:
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 szparke zawsze mozna zaszpachlowac:decayed:Ty to widzę masz doświadczenie ze szpachlowaniem szparek:polew::polew:---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- źle w ślizg błotnika chyba włożyłeś---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Śrubę dokręć...tam są trzy które dociągają zderzak:wink: wladi górna dokładka dociągnięta ,dół odstaje No to widocznie na zaczepach nie wskoczył dobrze...
tomcrack27 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 szparke zawsze mozna zaszpachlowac:decayed:Ty to widzę masz doświadczenie ze szpachlowaniem szparek:polew::polew:---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- źle w ślizg błotnika chyba włożyłeś---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Śrubę dokręć...tam są trzy które dociągają zderzak:wink: wladi górna dokładka dociągnięta ,dół odstaje No to widocznie na zaczepach nie wskoczył dobrze... szpachlowanie szparek i fugowanie to jestem miszcz:decayed:
pawel121 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Napewno dobrze włożone, z drugiej strony tez taka szparka ale ciut mniejsza, w zderzaku wskoczyło na zatrzaski, możliwe że za mało podciąłem zderzak a i tak by dokładka się zatrzasnęła?
KANAL Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jeden pomysl chodzi mi po glowie od jakiegos czasu. Chcialem odciazyc BIXY i wykorzystac to ze mam czujnik zmierzchu i przelacznik AUTO. Planuje zrobic swiatla do jazdy dziennej - w gniezdzie zarowki H7 (w miejsce standardowych dlugich swiatel). Ma to dzialac tak, ze w dzien maja sie zalaczac na przelaczniku w pozycji AUTO swiatla do jazdy do dziennej natomiast jak sie sciemni automatycznie ma sie zapalic bixenon. Czy spotkal sie ktos z jakimis zestawami do montazu ktore zadzialaja w ten sposob i nie wywala zadnych bledow? Druga sprawa to mam MCE z B7 w wersji HIGH - moze pojsc ta droga i wykorzysac MCE? Tylko w B7 gniazdo zarowki DRL to na pewno nie H7 - i pewnie moc zarowki jest inna i tu pytanie - czy nie bedzie wywalac bledow spalonej zarowki. Zarowki jakie chcialbym zastosowac to jakies mocne LEDy. Przerabial ktos temat? Jakies podpowiedzi? Przejrzalem dzial Elektryka ale albo cos przeoczylem albo nie ma takiego tematu.
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jeden pomysl chodzi mi po glowie od jakiegos czasu. Chcialem odciazyc BIXY i wykorzystac to ze mam czujnik zmierzchu i przelacznik AUTO.Planuje zrobic swiatla do jazdy dziennej - w gniezdzie zarowki H7 (w miejsce standardowych dlugich swiatel). Ma to dzialac tak, ze w dzien maja sie zalaczac na przelaczniku w pozycji AUTO swiatla do jazdy do dziennej natomiast jak sie sciemni automatycznie ma sie zapalic bixenon. Czy spotkal sie ktos z jakimis zestawami do montazu ktore zadzialaja w ten sposob i nie wywala zadnych bledow? Druga sprawa to mam MCE z B7 w wersji HIGH - moze pojsc ta droga i wykorzysac MCE? Tylko w B7 gniazdo zarowki DRL to na pewno nie H7 - i pewnie moc zarowki jest i tu pytanie - czy nie bedzie wywalac bledow spalonej zarowki. Zarowki jakie chcialbym zastosowac to jakies mocne LEDy. Przerabial ktos temat? Jakies podpowiedzi? Przejrzalem dzial Elektryka ale albo cos przeoczylem albo nie ma takiego tematu. Poczytaj wątek wiem że tego od uja:decayed: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/ po krótce musisz kupić moduł świateł z allegro podłączyć pod mce, założyć ori włącznik drl i będzie banglało:wink:
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jeden pomysl chodzi mi po glowie od jakiegos czasu. Chcialem odciazyc BIXY i wykorzystac to ze mam czujnik zmierzchu i przelacznik AUTO.Planuje zrobic swiatla do jazdy dziennej - w gniezdzie zarowki H7 (w miejsce standardowych dlugich swiatel). Ma to dzialac tak, ze w dzien maja sie zalaczac na przelaczniku w pozycji AUTO swiatla do jazdy do dziennej natomiast jak sie sciemni automatycznie ma sie zapalic bixenon. Czy spotkal sie ktos z jakimis zestawami do montazu ktore zadzialaja w ten sposob i nie wywala zadnych bledow? Druga sprawa to mam MCE z B7 w wersji HIGH - moze pojsc ta droga i wykorzysac MCE? Tylko w B7 gniazdo zarowki DRL to na pewno nie H7 - i pewnie moc zarowki jest i tu pytanie - czy nie bedzie wywalac bledow spalonej zarowki. Zarowki jakie chcialbym zastosowac to jakies mocne LEDy. Przerabial ktos temat? Jakies podpowiedzi? Przejrzalem dzial Elektryka ale albo cos przeoczylem albo nie ma takiego tematu. jeżeli masz mce z b7 to wystarczy pociągnąć kilka kabli,zakodować i kupić wyłącznik do drl-a albo tak http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-modulu-drl-swiatlach-drogowych-265895/
KANAL Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Poczytaj wątek wiem że tego od uja:decayed: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/ po krótce musisz kupić moduł świateł z allegro podłączyć pod mce, założyć ori włącznik drl i będzie banglało:wink: Jutro na sluzbie bede studiowal
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 waldi kolega już ma mce odpowiednie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi