Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello maniaki :P Pikna pogoda a czlowiek w robocie od rana, w koncu udalo mi sie opedzlowac sniadanie :F

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema: ,a ja walczę z heblami
Opublikowano

Robisz mod 320/288? Sam czy masz jakiegos szpeca obok? Ja zbieram sie do zmiany hebli ale zastanawiam sie czy sam to ogarne :/

Opublikowano

Założenie hebli to jest do ogarniecia potem tylko żeby odpowietrzyć jest trochę roboty...

Opublikowano

No tak wymontuje stare hebelki i spuszcze stary plyn hamulcowy zaloze nowe hebelki i zacznie sie komedia z odpowietrzanirm:/ ktos bylby potrzebny do pomocy przy tej czynnosci. No i ponoc Vagiem trzeba tez odpowietrzyc servo?

Opublikowano

Chyba lepiej nie spuszczać płynu do końca. Zapytaj się dev'a :-)

Opublikowano

Nie no lepiej płyn cały wymienić jak już się heble zmienia

Opublikowano

Hej pany pozdrowienia ze swidnicy z 42 rajdu swidnicy.

Opublikowano

No wlasnie tak zastanawialem sie czy zmieniajac heble powinienem zacisnac czyms przewody aby mi plyn hamulcowy nie wyciekl zabardzo ten stary i dopiero po zmianie hebli wtedy dopiero spuszczajac stary i zalac nowy? Czy mozna smialo pozdejmowac heble co wycieknie to wyciekne majac na mysli stary plyn hamulcowy wciskajac hamulec wielokrotnie hamulec. A nastepnie pozakladac nowe heble tarcze klocki zalac plyn w zbiorniczek i zaczac odpowietrzanie od tylnych kol?

Opublikowano

Jakie powinny być jałowe obroty w 1.8T BEX ? Na zimnym i ciepłym powinny być takie same ?

Opublikowano
Nie no lepiej płyn cały wymienić jak już się heble zmienia

Oczywiście cały wymienić ale nie tak że spuszczamy stary do zera i zalewamy nowy. Później jaja są z absem chyba jak się nie mylę. Ale to niech dev się wypowie. Jest też gdzieś temat o tym...

Opublikowano

Sadzasz dziecie z tylu i przed zamknieciem drzwi wkladasz grot klucza w ta klodke i po zamknieciu drzwi nie da sie ich otworzyc z tych drzwi od srodka. Ja tak to pojmuje na chlopski rozum :D

Opublikowano
O tym co mowisz to jest blokada z boku sie przekręca a to nie wiem od czego to jest ;)

No to co tamtą byłaby od zewnątrz? Też mi się wydaje ze klodka na foto jest to wewnetrzna blokada

Kurfa Pany ale się dzisiaj posralem. Pojechałem audica po złożeniu zatankować. I mi temp wskoczyla na 120 bo się odpowietrzyla i myslalem że uszczlka jebla głowicy:facepalm: Błoto pod korkiem plynu ale ponoć bańka była po oleju w której plyn mieszalem i chyba wszystko jest oki. Ale musze monitorować:kwasny:

Rozrzad zrobiony jeszcze zostało skleic i zaszpachlowac dokladke ale to nie moja robota juz:wink:

Opublikowano

U mnie też termo in progress, aktualnie ryj zrzucony...

Opublikowano

z przodu masz po to żeby ci laska drzwi nie otworzyła i uciekła :grin:

Opublikowano
Powiedzcie co to jest to okrągłe z klodeczka

http://img.tapatalk.com/d/14/04/12/5ajuhe8y.jpg

Bo od otwierania z wew jest ta z boku blokada a to od czego ?

to jest do zamknięcia auta jakby centralny nawalił:wink:

a potem otwierasz z kluczyka całą fure, tak?

Opublikowano

Kaju jest po to że jak ci ebnie central żebyś auto zamkną(jest na drzwiach pasażerów),bo nie ma cięgien(bolcy) którymi szłoby zamknąć.Drzwi od kierowcy zamykasz kluczem:wink:

Opublikowano

Czaje o co chodzi, ale wtedy jak te drzwi otworzyć? :decayed: źle sformułowałem pytanie :wink:

Opublikowano

jak nie działa central to po zablokowaniu w tym miejscu odblokowujesz klamką wewnętrzną :wink: