serfin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ---------- Danielu dzięki za wiązkę pod Fotochrom wlasnie dzis dotarła przed chwilą
dudas307 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Szybka ta poczta ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- Znalazłem te 5 pinów do zaciskania, to Ci wszystkie dorzuciłem
serfin Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 zauwazylem dzieki wielkie pozostaje mi dokupic na alledrogo pare metrow kabla posztukowac polutowac i pozakladac przy okazji ukladania elektryki z tyłu wezme się i za fotochrom, bo przynajmniej boczków przednich nie bede musial zdejmowac 2x aby pociagnac kable od lustra wew do silniczkow w drzwiach oj poleci kilka kur... przy tej kabelkologi, ale to ogarne aby mnie lutownica nie wkurw... to wszystko bedzie Git:grin:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi jadz prosto na Hel Daleko nie mam
Artur82 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz
wladi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hammerek do mnie się przyjeżdża z własnym prowiantem :thumbup:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz tez miałem to napisac ze we Karwi ujjj nocuje :grin: Na wesele jadę i mam tam nocleg zapewniony ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Hammerek do mnie się przyjeżdża z własnym prowiantem :thumbup: Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć
Wandej Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wladi chłodź tam jakiś bimber, bo 6.06 będę w Karwi to już lepiej się zatrzymaj w Jastrzebiej lub we Władku bo w Karwi to pewnie nawet ludzi nie zobaczysz tez miałem to napisac ze we Karwi ujjj nocuje :grin: Na wesele jadę i mam tam nocleg zapewniony ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- Hammerek do mnie się przyjeżdża z własnym prowiantem :thumbup: Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Musisz najpierw z węglą wytrzepać
secio84 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pany pomozcie. Mam ori zestaw glosnomowiacy ale bez blutka bylo to zainstalowane wszystko pod rns-d zmienilem na rns-e i nie dawno kupilem modul z blutkiem. Czy bedzie wszystko pasowalo czy trzeba cos przerabiac ktos pomoze? Albo przerabial cos takiego.
barrowiec1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 gdzie w silniku mogę sprawdzić, czy tempomat jest aktywny? coś się zesrało i nie działa... w module kierownicy błędów brak i manetka jest aktywna...
wladi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Spoko jak wogóle dojedziesz to znajdzie się kieliszek chleba:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi