kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Spoko jak wogóle dojedziesz to znajdzie się kieliszek chleba te, teee teeeeee, dżolo, autoryzacje ty ma?
wladi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Spoko jak wogóle dojedziesz to znajdzie się kieliszek chleba te, teee teeeeee, dżolo, autoryzacje ty ma? Teee koluniu o co Ci kaman...jak ja tak mówiłem to Ty na dywan po drabinie chodziłeś:grin:
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ty to jak zawsze gościnny, Tobie to mogę kukurydzę ze Śląska przywieźć Spoko jak wogóle dojedziesz to znajdzie się kieliszek chleba te, teee teeeeee, dżolo, autoryzacje ty ma? Teee koluniu o co Ci kaman...jak ja tak mówiłem to Ty na dywan po drabinie chodziłeś:grin: biednemu to zawsze wiatr w oczy i pół c**ja w dupe... niech Ci będzie
barrowiec1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 gdzie w silniku mogę sprawdzić, czy tempomat jest aktywny? coś się zesrało i nie działa... w module kierownicy błędów brak i manetka jest aktywna... bloki pomiarowe silnika , kanał 6 , jesli same zera bez wcisnietych pedalów czujniki oki jakie bloki pomiarowe w kanale6?? w 6 mam rpm, load, temp i lambda ...
Patryś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Panowie kto sprzedaje przekaźniki do klimatronika z b7 żeby działało podgrzewanie szyby?
hiszpan123 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mistrzowie kto na forum handluje plasti dipem?
Kshyhu87 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Vario, a czy ktoś jeszcze to nie wiem.
greg2505 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może mi ktoś wkleić foto wtyki podświetlenia klamek wewnętrznych
greg2505 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może mi ktoś wkleić foto wtyki podświetlenia klamek wewnętrznych to takie gówienka jak podswietlania kratek
barrowiec1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 gdzie w silniku mogę sprawdzić, czy tempomat jest aktywny? coś się zesrało i nie działa... w module kierownicy błędów brak i manetka jest aktywna... bloki pomiarowe silnika , kanał 6 , jesli same zera bez wcisnietych pedalów czujniki oki jakie bloki pomiarowe w kanale6?? w 6 mam rpm, load, temp i lambda ... w czem grzbiesz benzin czy tdi:wink: pb
serfin Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie spac zwiedzac cos na rozbudzenie http://www.youtube.com/watch?v=-91xG7scrDs ---------- Post dopisany at 04:38 ---------- Poprzedni post napisany at 02:22 ---------- Dobranoc i dziendobry elita
Rekomendowane odpowiedzi