Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumplowi się wysypała skrzynia w Golfie 1.6 czy w Audi montowano takie skrzynie czy były inne?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kumplowi się wysypała skrzynia w Golfie 1.6 czy w Audi montowano takie skrzynie czy były inne?

W aczy były:wink: A po za tym niech go wstawi pod prasę 25t:decayed:

Opublikowano

pany idzie w środku wyczyścić bixa odkrecając soczewke plus wyciągnąć cały wkład lampy>? czy tylko poprzez otwór z wyciągniętej soczewki ?

Opublikowano
pany idzie w środku wyczyścić bixa odkrecając soczewke plus wyciągnąć cały wkład lampy>? czy tylko poprzez otwór z wyciągniętej soczewki ?
Tylko przez otwór chyba że rozkleisz lampę...
Opublikowano

takie wyczyszczenie przez soczewke jest do zrobienia czy nie warte zachodu ? i jak to wyczyścić przez soczewke o.0 ?

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował jakieś klamoty z B6... :whistling: pisać...

Opublikowano
Jakby ktoś potrzebował jakieś klamoty z B6... :whistling: pisać...

avant/sedan?, europa/uk, jaki kolor? co ciekawego z wypasu?

Opublikowano

avant i sedan, same UK. nie wiem jeszcze co tam jest, musze zajrzeć sam co mają w sobie, ale ze dwie trzy sztuki na pewno.

Opublikowano

Kaju lotke s-line do avanta w bardzo dobrej kasie ;)

Opublikowano
takie wyczyszczenie przez soczewke jest do zrobienia czy nie warte zachodu ? i jak to wyczyścić przez soczewke o.0 ?

Opisywałem juz to, zajrzyj do działu detailing :wink:

Opublikowano
4a9de9ebf659c0cba97089fbfb14cfda.jpg
Opublikowano

Jakby ktos szukal mam fotele pol skory s line b7 z boczkami za 1500zl a kolega ma przody s line b7 w pelnej elektryce:wink:

Ps. Nie pozbywa sie ktos b6 1.9 tdi quattro sedan s line z koncowki produkcji?:decayed:

Opublikowano

Pany potrzebuje silniczki pod składane lustra:naughty:

Opublikowano
46f86a86a1b7c9f0579d3beeb498e707.jpg?1397572858
Opublikowano

Do czego służą poszczególne kostki w słupku A? M.in Czarna, Czerwona, Zielona, Szara, Różowa, Pomarańczowa, Brązowa/

Opublikowano
Do czego służą poszczególne kostki w słupku A? M.in Czarna, Czerwona, Zielona, Szara, Różowa, Pomarańczowa, Brązowa/

sa tam poto by oddzielic instalacje ,zanczy rozpiac w razie potrzeby lub ewentualnej wymiany gdyby cos sie zadzialo :wink:

Interesuję mnie to od czego jest bo nie które są nie podłączone znaczy jest kostka z pinami ale nie ma wtyczki:/ A jest gdzieś jakiś schemat która od czego jest?

Opublikowano

Mam wolną różową i brązową. Dzięki za rozjaśnienie tematu:wink:

Opublikowano

Dzięki wielkie!:wink: Właśnie sam się zastanawiam bo bez powodu by ich nie było:whistling: no chyba, że tylko denerwują oko heh