biggman Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pytanko, po wymianie rozrządu warto sprawdzić kąt synchronizacji? Spalanie ok, moc jakby kapkę słabiej, ale to może efekt placebo człowiek szybko się przyzwyczaja do programu
Patryś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja sprawdzałem, ale akurat było ok ale nie zaszkodzi sprawdzić wg mnie.
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chlopaki jest Big problem niewiadoma dzwonili do mnie z serwisu FIAT w trakcie zmiany rozrzadu i powiedzieli, ze rolka napinajaca od alternatora nadaje sie do wymiany bo jest glosna, i tu pytanie czy wystarczy sama rolka czy jakies ramie do tego tez potrzebne czy jest to element nierozdzielany? I ile kosztuja zamienniki? INA i nie wiem co tam jeszcze dobrego jest, dajcie znac by mnie w koszta nie wpedzili tutaj ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- I uj dzwonili do mnie z tego serwisu Fiata i mowili ze na jutro nie beda mieli ani INA (320zl) ani SKF (280zl) tylko EVR (228zl). No i powiedzialem aby wzieli ten napinacz z rolka bo co mam bez auta siedziec do poniedzialku? Uff. Ktos cos wie czy to nada sie czy lipne badziewiaste? Autko i tak bedzie jezdzilo u mnie przynajmniej 5 lat wiec chcialbym miec spokoj przez ten czas
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 serfin, szczerze? i tak c**ja robisz a nie przebiegi to nie płacz o tą tańszą tylko jeździj na tym
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Hehe o jaki pamietliwy no tak mniejszych jak moje przebiegow chyba nikt nie ma ;P 5-6k km
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ale procs przebiegow liczy sie rowniez okres uzytkowania autka, a ja wolalbym juz tam nie pakowac pieniazkow przez kolejne 5latek
wladi Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja za rolkę płaciłem coś koło 150 zł i to dobrej firmy ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- A nie sorki to było sprzegiełko
kaju Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ale procs przebiegow liczy sie rowniez okres uzytkowania autka, a ja wolalbym juz tam nie pakowac pieniazkow przez kolejne 5latek histeryzujesz za bardzo
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kuzwa no chyba jo musze zaaplikowwc jakis chillout dzis ups... Nie jestem w NL wiec pozostaje schlodzony browar
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ruville tez nie najgorszy producent, zreszta napinacz paska alternatora to nie element rozrzadu, wiec tu mozna przymknac oko
Wandej Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ruville tez nie najgorszy producent, zreszta napinacz paska alternatora to nie element rozrzadu, wiec tu mozna przymknac oko To pakowacz nie producent:wink: ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- :polew::polew:
serfin Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 No dokładnie kolo z serwisu mówił, że EVR pakuje elementy innych producentów, ale że niby bardzo dobrej jakosci. A, że ja nie znalem wczesniej tej firmy tj EVR to zaniepokoilem sie tym troche.
andr3i Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 :afro:kto ma namiary na wiazka pamieci memo-silniczki do fotela kierowcy:afro:
Wandej Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 No dokładnie kolo z serwisu mówił, że EVR pakuje elementy innych producentów, ale że niby bardzo dobrej jakosci. A, że ja nie znalem wczesniej tej firmy tj EVR to zaniepokoilem sie tym troche. Nie masz się czego obawiać jakość bardzo dobra:good:
Rekomendowane odpowiedzi