tomcrack27 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Piotrek :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:poranek zapowiada sie ciekawie http://i.imgur.com/iyZyYcA.jpg poranek:eusathink:?
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 ni mam kolorowego licznika wiec jak juz tam pacze to tylko by sprawdzic spalanie i ile jeszcze przejade na zbiorniku Nie musisz mieć Fajnie jest wszystko zoobrazowsne na fisie. Chociaż w mieście raczej trza patrzeć na ekran:wink: Kaju jak wątroba? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 pozdrawia Twoją
Wandej Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sporo musi ruchac ten fedor:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pany od pewnego czasu dopada mnie symptom włącznika świateł tzn. nie raz dłużej zakręci jak światła są w pozycji 0 , a pali od strzała jak przekręce pokrętłem na np pozycyjne . Czy wymiana włącznika pomoże czy to raczej gdzieś głębiej siedzi ? ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- I czemu tak sie dzieje . Włącznik mam ori od nowości
miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiem że było , ale za nic nie mogę tego znaleźć . Dlatego spytałem Dzięki Domin
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pany od pewnego czasu dopada mnie symptom włącznika świateł tzn. nie raz dłużej zakręci jak światła są w pozycji 0 , a pali od strzała jak przekręce pokrętłem na np pozycyjne . Czy wymiana włącznika pomoże czy to raczej gdzieś głębiej siedzi ?---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- I czemu tak sie dzieje . Włącznik mam ori od nowości kurcze jeszcze nigdy o tym nie słyszałem i jestem w szoku że tak jest
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Był temat jakiś czas temu poruszany i to nie ściema coś w tym jest:whistling:
serfin Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Aj tam chlopaki, mam zamiennik i czasami odpali od 1 strzala a czasami musi troche zakrecic by odpalil sie, takze nie wiem czy to wina pokretla. Ale jak tak mowicie, to ja sprawdze i na ori i na zamienniku sposob z ustawieniem na 0 oraz na pozycyjnych,
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jozek bo za młody jestes Sent from my телефон zapytaj kaja , najlepszy rocznik
miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Byłem dzisiaj załadować klime i ... została sprawdzona szczelność z czynnikiem uv , okazało się ze jest rozszczelnienie na łaczeniach z chłodnicą klimy i wymienili dwa oringi. Zapłaciłem 40f za wsio + własny wkład w wymianę dławika i osuszacza 30f , czyli razem 70f i na szczęście jak sie dowiedziałem kompresor bardzo zdrowy i jeszcze długo polata . Dodam że w porównaniu co było przed awarią to teraz przy ustawieniu 19 już czuć lodówkę a na ustawieniu LOW jest zimno aż gryzie w gardło
tomcrack27 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Byłem dzisiaj załadować klime i ...została sprawdzona szczelność z czynnikiem uv , okazało się ze jest rozszczelnienie na łaczeniach z chłodnicą klimy i wymienili dwa oringi. Zapłaciłem 40f za wsio + własny wkład w wymianę dławika i osuszacza 30f , czyli razem 70f i na szczęście jak sie dowiedziałem kompresor bardzo zdrowy i jeszcze długo polata . Dodam że w porównaniu co było przed awarią to teraz przy ustawieniu 19 już czuć lodówkę a na ustawieniu LOW jest zimno aż gryzie w gardło to czyli moja slabo chlodzi:kwasny:
barrowiec1 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 a ty namiary miałeś mi podesłać...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tez mi mocno chłodzi ze szukam nowych ustawień bo mi nogi do pedałów przymarzaja.
miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 a ty namiary miałeś mi podesłać... Racja zaraz pośle jak wrócę z miasta
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 U mnie jak zmierzyli to pokazało 5,6 stopnia więc jest dobrze:wink:
miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tez mi mocno chłodzi ze szukam nowych ustawień bo mi nogi do pedałów przymarzaja. No teraz to jest niebo a ziemia ... nigdy nie byłem podczas nabijania klimy ale samo ładowanie gazu trwało z ponad pól godziny , myślałem że jajko zniose
Gość cwiara Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tez mi mocno chłodzi ze szukam nowych ustawień bo mi nogi do pedałów przymarzaja. No teraz to jest niebo a ziemia ... nigdy nie byłem podczas nabijania klimy ale samo ładowanie gazu trwało z ponad pól godziny , myślałem że jajko zniose Samo nabicie to z 10 sekund. Proznie sie robi ok 30 min Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
POWER-KRIS Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 W przyszłym roku już muszę chłodnice klimy wymieniać bo machina juz 13 ciśnienia pokazuje jak stoję, wiec słabe juz chłodzenie przez tego gniota.
Wandej Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 A ja jeżdżę bez klimy:whistling: maszyna z czynnikiem w brata w garażu:decayed: Zaworki puszczaja i nabicie starczyło tylko na sezon:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi