Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kontaktowales sie w ogole ze sprzedajacym,czy od razu drzesz sie na ogolnym???

Czaki tyloma rzeczami handluje,ze normalnie mogl sie pomylic.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy uzylem w wiekszosci wypowiedzi duzych liter chlopaku? Nie dre japy, wiec luzuj wodze ok? Nikogo nie pietnuje od razu ani nie oskarzam za umyslnie dzialanie, jestem tylko troche zawiedziony tym faktem.

Opublikowano

Bo zamiast napierw pogadac ze sprzedajacym to od razu lecisz na ogolny...

Pomocy potrzebujesz czy sam umiesz zalatwic?

Opublikowano

Help help heeeelp...

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

Nie spowiadam sie w kosciele wiec swoje czesiowe gorzkie żale wylałem tutaj bo wylewny jestem...

---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ----------

[emoji13]

Opublikowano

Czaki to bardzo dobry sprzedający, brałem od niego nie raz coś , pisz do niego na pewno się z nim dogadasz.

Opublikowano
Czaki to bardzo dobry sprzedający, brałem od niego nie raz coś , pisz do niego na pewno się z nim dogadasz.

Dokladnie.Pewnie sie pomylil.

A wyjezdzanie od razu na ogolny gdzie w pewnym sensie przedstawiasz go w zlym swietle jets slabe.

Najpierw sie zalatwia ze sprzedajacym.

Opublikowano

No ja wiem, że czaki to taki forumowy ala allegrowy Super Sprzedawca dlatego jakie bylo moje zaskoczenie :(

Opublikowano

Bieniek ma racje, napisz do niego, załatw to z nim.

Opublikowano

Serfi pogadaj z Czakiem na priw ..pewnie się mylną... i nie spinaj się jak majtochy w kroku:grin:...

Opublikowano

Bieniek special 4 U robie edit posta, choc uwazam, że nie ma w nim nic obrazliwego a moze wrecz motywujacego na przyszlosc.

---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:12 ----------

Ameno ziomki ide otworze zimnego broowarka a jutro rezam dalej autko ;)

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ----------

Poprostu kazdy ma prawo pomylic sie tj. Czaki, a ja nowicjusz nie jestem i od razu po wypakowaniu skumałem, żecto nie halo, aha i to jest ten sam tunel co ze zdjec tylko tam byly slabej jakosci i nie bylo widac rysek, ale byla charakterystyczna plamka na oslonce pod recznym, takze nie ma mowy o pomylce jezeli chodzi o sztuke a bledzie co do podania rocznika z jakiego tunel pochodzi. Eot, reszta bedzie na pw z Czaki22

Opublikowano

Ludziska, ma ktoś na sprzedaż ręczny z osłonami do B6/7?

Oczywiście w dobrym stanie przycisk chrom:decayed:

Opublikowano

Grzesiek na allegro tego multum, tylko trzeba zadzwonić i zapytać o stan przycisku chromowego :wink:

Opublikowano

Dzwoniłem dzisiaj do kilku, ale taka łachę robią, że masakra. Nawet raz usłyszałem tekst:.." toć to nowe nie je, jak sie kce nowe to nowe trza kupic. To jest normalnie używane i normalnie zużyte...." :facepalm:

Generalnie beka, bo ludzie coś sprzedają i lachę kładą. Przecież można normalnie odpowiedzieć, że nosi ślady, albo że jest w dobrym stanie, jak na używkę i wszystko - toć tak mi się wydaje:grin:

Opublikowano

ja kupiłem na allegro za 60pln z idealną rączką skórzaną i guzikiem :naughty:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Hamulec ręczny Audi A4 B6/B7 Skóra i Chrom (4401262598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zadzwoń tu i się zapytaj, sprzedają idealne części, ale zadzwoń się upewnić

Opublikowano
Dzwoniłem dzisiaj do kilku, ale taka łachę robią, że masakra. Nawet raz usłyszałem tekst:.." toć to nowe nie je, jak sie kce nowe to nowe trza kupic. To jest normalnie używane i normalnie zużyte...." :facepalm:

Generalnie beka, bo ludzie coś sprzedają i lachę kładą. Przecież można normalnie odpowiedzieć, że nosi ślady, albo że jest w dobrym stanie, jak na używkę i wszystko - toć tak mi się wydaje:grin:

Daj do Raggamana na obszycie i wszystko w temacie:good:

Opublikowano

Panny czy spryski od C6 podchodzą do B6 :decayed:

Opublikowano

Guzik do obszycia ? :grin::facepalm:

Opublikowano

Guzik do obszycia ? :grin::facepalm:

Myslalem ze chodzi o mieszek rekawu bo pitoliliscie o tym:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

się znasz :tongue4:

Opublikowano

Wandrzeju Oszukisto, posłałem Ci maila na który masz wahacze posłać