jozek726 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 AUDI A4 B7 S-LINE KOMPLET LISTW DRZWI (4425718678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Klima dzisiaj przestała chodzić czyli dmucha ciepłe powietrze...klimatronik chodzi normalnie...jakieś sugestie? nie ma kompa bo pożyczyłem...jakieś czujniki tam są? podłączyłem ELM 327 nie pokazał błędów...klima nabita miesiąc temu była szczelna, może sprężarka się wysrała? wiatrak nie kręci...
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Klima dzisiaj przestała chodzić czyli dmucha ciepłe powietrze...klimatronik chodzi normalnie...jakieś sugestie? nie ma kompa bo pożyczyłem...jakieś czujniki tam są? podłączyłem ELM 327 nie pokazał błędów...klima nabita miesiąc temu była szczelna, może sprężarka się wysrała? wiatrak nie kręci... Brak czynnika:decayed:
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Mówię że nabijana była nie cały miesiąc temu i była szczelna.... ---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ---------- Jak nie będzie czynnika to nie pokaże na kompie? Trzeba podłączyć sprzęt do nabijania?
turzol Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zdejmij oslone pod silnikiem is prawdz czy zabierak nie spadł ze sprzęgła
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zdejmij oslone pod silnikiem is prawdz czy zabierak nie spadł ze sprzęgłaA co to ze sprzęgła czyli rolki tak?
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Klima dzisiaj przestała chodzić czyli dmucha ciepłe powietrze...klimatronik chodzi normalnie...jakieś sugestie? nie ma kompa bo pożyczyłem...jakieś czujniki tam są? podłączyłem ELM 327 nie pokazał błędów...klima nabita miesiąc temu była szczelna, może sprężarka się wysrała? wiatrak nie kręci... econ się włącza? ---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ----------
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 nie włącza się bo też o to pytałem goNo nie włącza:kwasny:
tomcrack27 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 wladi na c**j ci klima wystarczy ze masz webasto:decayed:
Bieniek Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 nie włącza się bo też o to pytałem goNo nie włącza:kwasny: Wladi u Olka jest auto kumpla. Tez b6 i tez klima nabita,a nie chlodzi. Zadzwon do nich,bo mieli cos dzisiaj działać.
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale dlaczego econ się nie włącza? Co ma klima do tego? To zawsze powinno dac się włączyć jedynie po wyłączeniu jeśli klima nie dziala to się nie odpali i tyle. Sprawdź vagiem ciśnienie w układzie. Elm to się nadaje do skasowania błędów silnika:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale dlaczego econ się nie włącza? Co ma klima do tego? To zawsze powinno dac się włączyć jedynie po wyłączeniu jeśli klima nie dziala to się nie odpali i tyle. Sprawdź vagiem ciśnienie w układzie. Elm to się nadaje do skasowania błędów silnika:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie włącza się, bo coś jest z klimą nie tak... np. za mało czynnika... synek myśl też czasem
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Ale dlaczego econ się nie włącza? Co ma klima do tego? To zawsze powinno dac się włączyć jedynie po wyłączeniu jeśli klima nie dziala to się nie odpali i tyle. Sprawdź vagiem ciśnienie w układzie. Elm to się nadaje do skasowania błędów silnika:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie włącza się, bo coś jest z klimą nie tak... np. za mało czynnika... synek myśl też czasem U mnie jak nie było czynnika econ normalnie mogłem wykaczyc:whistling: oczywiście nic to nie zmieniało:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Hammer ma rację tak powinien się zachować klimatronik jak nie ma czynnika czyli odstawić w tryb Econ...ale u mnie się nie odstawia:kwasny: jutro jadę do kumpla odebrać swój kabel nie ma co gdybać trzeba zobaczyć jakie błędy wyskoczyły...
turzol Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Hammer ma rację tak powinien się zachować klimatronik jak nie ma czynnika czyli odstawić w tryb Econ...ale u mnie się nie odstawia:kwasny: jutro jadę do kumpla odebrać swój kabel nie ma co gdybać trzeba zobaczyć jakie błędy wyskoczyły... Jak na vagu bedzie czysto to zabierak ci odfrunal na 100%. Hammer jutro odbieram mete
wladi Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Turzol pokaż jak to wygląda.... memory five wladi i wszystko jasne :-)
turzol Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 to po prawej, sprawdź czy nie leży na osłonie silnika luzem
Bieniek Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Ile takie cos kosztuje?? Kumpel wlasnie ma zero bledow na vagu,a nie chlodzi.
Rekomendowane odpowiedzi