serfin Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 To jest full zestaw przod tyl jo? Koncowki drazkow tyz są?
serfin Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Takze odezwe sie po 26lipca, jak juz zjedzie mi sister i da lub nie hajs do reki [emoji13]
dariuszqw Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Panowie jak włączam klimę na auto i ustawiam 17C przy takiej pogodzie jak jest dziś 30stopni to leci takie nie do końca zimne powietrze a jak ustawie sobie ręcznie to zapierdziela zimne aż ręce marzną... też tak macie? Czy coś jest spartolone:whistling:
andr3i Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja pitole jak wyjac piny z wtyczki w tylnych drzwiach? Ta ktora wpina sie w slupek B. Te fioletowe blokady wyjalem ale nie widze gdzie cos wciskac aby je wyjac. Potrzebuje przepiac 4 piny, bo mam wiazki tylnych drzwi z B7, a instalacja w aucie to B6 of course albo wyjmaki albo bardzo sprytne rece z szpilkami itp ja jedna strone w pol godziny robilem druga juz szybciej poszla....pozniej dopiero kupilem wyjmak zeby sie nie jeb... z tym tyle
Bielun22 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Panowie jak włączam klimę na auto i ustawiam 17C przy takiej pogodzie jak jest dziś 30stopni to leci takie nie do końca zimne powietrze a jak ustawie sobie ręcznie to zapierdziela zimne aż ręce marzną... też tak macie? Czy coś jest spartolone:whistling: Też tak mam .. i właśnie mnie to zastanawiało czy to tak powinno być
dariuszqw Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Panowie jak włączam klimę na auto i ustawiam 17C przy takiej pogodzie jak jest dziś 30stopni to leci takie nie do końca zimne powietrze a jak ustawie sobie ręcznie to zapierdziela zimne aż ręce marzną... też tak macie? Czy coś jest spartolone:whistling: Też tak mam .. i właśnie mnie to zastanawiało czy to tak powinno być Ktoś coś odpowie nam?
tomcrack27 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja pitole jak wyjac piny z wtyczki w tylnych drzwiach? Ta ktora wpina sie w slupek B. Te fioletowe blokady wyjalem ale nie widze gdzie cos wciskac aby je wyjac. Potrzebuje przepiac 4 piny, bo mam wiazki tylnych drzwi z B7, a instalacja w aucie to B6 of course albo wyjmaki albo bardzo sprytne rece z szpilkami itp ja jedna strone w pol godziny robilem druga juz szybciej poszla....pozniej dopiero kupilem wyjmak zeby sie nie jeb... z tym tyle ja to przed takim modem sie zaopatrzylem w zestawik wyjmakow i naprawde nie zaluje bo zycie staje sie prostrze niz walczyc z igla:kwasny:
jozek726 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 FELGI 19" 5x112 AUDI A3 A4 A6 A8 NIE ROTIFORM (4344286732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. całkiem fajne koło ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- Wandej, na TVN w zakupie kontrolowanym właśnie leci A4 B6 2.0 ATL, dopiero co ruszyli a już było w im za mało oleju i kontrolka się paliła :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
serfin Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 A ja chlopaki te wyjmowanie pinow ogarnalem w MIG przy pomocy 2 igieł, robota prosta jak cep, ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Wogole ta elektronika wydaje sie o wiele prostsza w ogarnieciu, jak wszystko rozlozylo sie i porownalo ;D
tomcrack27 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 A ja chlopaki te wyjmowanie pinow ogarnalem w MIG przy pomocy 2 igieł, robota prosta jak cep,---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Wogole ta elektronika wydaje sie o wiele prostsza w ogarnieciu, jak wszystko rozlozylo sie i porownalo ;D no to jak takie proste to wrzucaj od razu mce z b7:decayed:
Wandej Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 FELGI 19" 5x112 AUDI A3 A4 A6 A8 NIE ROTIFORM (4344286732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.całkiem fajne koło ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- Wandej, na TVN w zakupie kontrolowanym właśnie leci A4 B6 2.0 ATL, dopiero co ruszyli a już było w im za mało oleju i kontrolka się paliła :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: bydlaku. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 No fucking way Man to juz odeszlo do lamusa tj zabawa w MCF na low wiazce, poprostu w dalekiej future jak juz bede zmienial fure wezme bogatsza wersje budy
tomcrack27 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 ja tez jak bede zmienial to kupie se na full wypas i uj:decayed:
serfin Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 No to strzelaj w furke ze Szwajcarii bo Ci to jezdza samymi bogatymi wersjami
Wandej Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 ja tez jak bede zmienial to kupie se na full wypas i uj:decayed: Kup sobie krowe i zrób full wypas na trawę Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 nie kuzwa napewno kupie se b6 2,0 ALT z racji ze w norwegii mieszkam to oleju mam pod dostatkiem:polew:
Wandej Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Musiałem trochę bujnac atmosferę wątku:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi