serfin Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Chlopaki ponowie pytanie , mialem auto odlaczone przez 2-3 doby od aku bo dokladalem tyl w elektryke i zmienialem Modul komfortu, teraz nie dzialaja mi piloty w obu kluczykach tj centralny z pilota, czy nie musze teraz cos Vagiem dzialac by je przyuczyc?
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Musisz przyuczyc do MK. Jest opis dominika w dziale zrob to sam.
greg2505 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Chlopaki ponowie pytanie , mialem auto odlaczone przez 2-3 doby od aku bo dokladalem tyl w elektryke i zmienialem Modul komfortu, teraz nie dzialaja mi piloty w obu kluczykach tj centralny z pilota, czy nie musze teraz cos Vagiem dzialac by je przyuczyc? Przekręć na zapłon ,kliknij przycisk otwarcia i zamknięcia ,gotowe Chlopaki ponowie pytanie , mialem auto odlaczone przez 2-3 doby od aku bo dokladalem tyl w elektryke i zmienialem Modul komfortu, teraz nie dzialaja mi piloty w obu kluczykach tj centralny z pilota, czy nie musze teraz cos Vagiem dzialac by je przyuczyc? Przekręć na zapłon ,kliknij przycisk otwarcia i zamknięcia ,gotowe Możesz jeszcze otworzyć i zamknąć wszystkie szyby bo może nie działać domykanie pilotem
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Tylko, ze zmienial MK,wiec takie przyuczenie nic nie da. Trzeba vagiem.
greg2505 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No tak to trzeba vag-em ,przeoczyłem zmianę MK
serfin Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No tak cosik myslalem, bo wczesniej aku odlaczajac to potem bez problemu przyuczalem wciskajac przyciskivw pilocie, teraz to nic nie daje, dlatego podejrzwalem ze zmieniac MK trzeba bedzie rzezbic przy pomocy Vaga, ogarne to zwyklym kablem z VCDS lite?
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) przeoczyłem odstaw to Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez kaju
Artur82 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Artur Ty na OEMa jedziesz? Bo jutro/pojutrze jadę drukować identyfikatory, daj mi znać co i jak. niestety nie jadę
jozek726 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Artur Ty na OEMa jedziesz? Bo jutro/pojutrze jadę drukować identyfikatory, daj mi znać co i jak. niestety nie jadę To nie jestem sam
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 a ja Ci wątrobe w słoiku po musztardzie trzymam...
Bieniek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ile moge wołać Za wydech na 2 strony??
oprych Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ile moge wołać Za wydech na 2 strony??Od 50 do 400
Bielun22 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Siemka Pany ... jak tu świeżo, jak tu ładnie
Rekomendowane odpowiedzi