Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurfa 5h wymiana zawiechy + drążki kierownicze i końcówki :facepalm: Padam na pysk. A po za tym jestem trochę w szoku bo na opuszczonym aucie górne wahacze mają może z 10cm do budy :decayed:

Pany jakie wartości powinny pokazywać czujki od samopoziomu?

Opublikowano

:bry:

Pany podrzuci ktoś fotke gdzie dokładnie powinna być ta dziura na światło co nogi oświetla strona kierowcy...bo od strony pasazera jest fabrycznie... musze piłe motorową odpalić i zrobić mały otworek :decayed:

Opublikowano

Pany podrzuci ktoś fotke gdzie dokładnie powinna być ta dziura na światło co nogi oświetla strona kierowcy...bo od strony pasazera jest fabrycznie... musze piłe motorową odpalić i zrobić mały otworek :decayed:

Hi [emoji41] Bielun a zobacz po zdjeciu tej oslony czy od strony wewnetrznej nie bedziesz mial fabrycznie oznaczonego cienka linia miejsca gdzie mialby znajdowac sie otwor na lampke
Opublikowano

nic tam nie widziałem za pierwszym razem jak patrzyłem zaraz oblukam lepiej :hi:

Ma ktoś moze przyciski do multifunkcji chrom b8? chętnie zabiore :naughty:

Opublikowano

Opublikowano

Bry

nic tam nie widziałem za pierwszym razem jak patrzyłem zaraz oblukam lepiej :hi:

Ma ktoś moze przyciski do multifunkcji chrom b8? chętnie zabiore :naughty:

dobrze sie przyjrzyj.napewno jest tam miejsce na lampke.kazda ta osłona ma tam to miejsce.moze lepiej bedzie ci znalezc jak ten plastik zdemontujesz

Opublikowano

Kurfa zbieżności mi nie mogą ustawic bo auto za nisko stoi :facepalm:

Opublikowano

chłopaki, jak wypiac kostke zeby drzwi zdjac z b6 ? pilnie prosze o pomoc, moze ktos przez tel wytlumaczy ?

Opublikowano

główny rezacz właśnie ostro zajęty 3ejupyda.jpg

nałogowiec pier**lony :grin:

Opublikowano

Bimber z boku już stoi widze :lol1:

Opublikowano

a jak :grin:

Opublikowano

ja tam zaraz do was podjade ! :D

powiedz temu chlejusowi że w końcu swój wątek z autem założyłem , bo sie dopominał ciągle :grin: :grin: :grin:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284255-najpiekniejszy-avant-w-klubie-chopin-s-line-project/

całkiem w cipke :) :)

w końcu mnie dziś udało sie wkleić lotke s-line :) :) chyba bedzie sie trzymać :) :)

Opublikowano

W duupe z takim wypasionym audiolem, tam nie ma co rezac wszystko na full ma praktycznie tylko kosmetyke jebnie chlopak tj elektryke na tyl

[emoji13]

Opublikowano

W duupe z takim wypasionym audiolem, tam nie ma co rezac wszystko na full ma praktycznie tylko kosmetyke jebnie chlopak tj elektryke na tyl

[emoji13]

oj , jest przecie pare rzeczy w planach :D

a tak na poważnie , to naprawde udało mi się mega autem , bo większość rzeczy ma które zdecydowana większość reza więc to jest super :decayed:

Opublikowano

[emoji13]

oj , jest przecie pare rzeczy w planach :D

a tak na poważnie , to naprawde udało mi się mega autem , bo większość rzeczy ma które zdecydowana większość reza więc to jest super :decayed:

Noo. Np wytarty wałek :polew: