Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytarty wałek to Ty miałeś a ja jeszcze nie ;P

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak Kaju grzechotnikiem dojedzie to zobaczycie jak wyglądają wytarte wałki :pleasantry:

Opublikowano (edytowane)

:kox:

qygnh5cf.jpg

Edytowane przez jozek726
Opublikowano

:hi:

pany jest jakiś temat odnośnie montażu lotki w b6 avant ? trzeba wiercić dziury jak w ori czy jest na to jakiś innym patent ?

Opublikowano

ja mam wywiercone dziurki jak w oryginale żeby nie trzeba było obcinać tych bolców :wink: do tego taśma dwustronna :wink:

Opublikowano

obcinasz te bolce z lotki i kleisz na klei do szyb :wink: prosty i szybki montaz

Opublikowano

Jeeeep tez tak mam, spojler na klape przyklejony klejem do szyb ;)

Opublikowano

ja mam wywiercone dziurki jak w oryginale żeby nie trzeba było obcinać tych bolców :wink: do tego taśma dwustronna :wink:

jakaś konserwacja żeby to nie zaczęło rdzewieć ?

obcinasz te bolce z lotki i kleisz na klei do szyb :wink: prosty i szybki montaz

trzyma się to np przy myciu ? czy trzeba jak z jajkiem

Opublikowano

stary ja juz mam tak 3 lata i szarpie ciagne a stoi deba jak cholera :wink:

Opublikowano

stary ja juz mam tak 3 lata i szarpie ciagne a stoi deba jak cholera :wink:

elegancko to montuje i przy pierwszym waleniu gorzały schodzę do garażu i robię test :grin:

Opublikowano

Dokladnie trzyma jakby bylo przyspawane ;)

Opublikowano

tylko nie zapomnij na klei do szyb a nie na silikon :grin:

Opublikowano

Eee tam moze sprobowac skleic na SuperGlue, patexa lub ośmiorniczke ;D

Opublikowano

ja dzisiaj tez montowałem spojler po raz 3... mam nadzieje ze teraz na wieki .. tylko tym razem poszło na taśme najmocniejszą 3M i mase blacharską :D ... wczesniej klej do szyb i zwykła taśma nie dała rady...

Opublikowano

u mnie klej do szyb :) jak narazie trzyma :) zobaczymy jak długo bedzie :)

tq3kka39.jpg

Opublikowano

główny rezacz właśnie ostro zajęty 3ejupyda.jpg

nałogowiec pier**lony :grin:

ten jak zwykle w robocie :facepalm:

Bry

nic tam nie widziałem za pierwszym razem jak patrzyłem zaraz oblukam lepiej :hi:

Ma ktoś moze przyciski do multifunkcji chrom b8? chętnie zabiore :naughty:

dobrze sie przyjrzyj.napewno jest tam miejsce na lampke.kazda ta osłona ma tam to miejsce.moze lepiej bedzie ci znalezc jak ten plastik zdemontujesz

Wszystko jasne ... już wiem dlaczego nie mogłem znaleźć miejsca gdzie powinna być ta nieszczesna lampka.... jakiś imbecyl uciął tą część pokrywy gdzie ona powinna być :facepalm::wtf:

Opublikowano

Przykro nam to "slyszec" :/ ja jak docinalem pod tylne boczki w elektryce otwory pod lampki to od srodka byly slady gdzie powinien byc wyciety otwor pod lampke, wiec i tu byc powinno takie oznaczenie, a tak juz wszystko jasne w Twoim przypadku

Opublikowano

chłopaki, trafił mi do naprawy anglik, kontrolka poduszek jest, wywala g179, to anglik, przy wersji z kier po lewej strony to drzwi lewe(kierowcy) czy w przypadku anglika to będą drzwi kierowcy( prawe)? chyba warto sprawdzic kable w przelotce? :)

i jeszcze pytanie do Was w sprawie mojego auta, w klimie 08, pokazuje cis 5b ? jakie Wy macie ? to cis czynnika ?

Zależy jak było auto przekładane. W B5 miałem odwrotnie, jak mówisz, czyli lewa na prawą. Wiązka była odwracana, a nie wymieniana.

Opublikowano

:hi:

yo a ty spac nie mozesz ??!! :)

:bry: